Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przy kości czy GRUBA??

Powiedzcie mi proszę czy przy wzroście 165 cm 85 kg to juz nadwaga spora??????

Polecane posty

Gość voLvo ;)
Ja mam nieszczęsne 65kg i uważam że jestem za gruba i źle czuje się z tą wagą. 85kg to bardzo dużo jak na ten wzrost.

Gość AgusiaS
wygladasz fatalnie to ty jak umiesniony babochłop, ja jestem drobna i kobieca, i mam figure idealna

Gość AgusiaS
65 kg to tez za duzo do tego wzrostu bo to gornba granica wagi prawidłowej wchodząca juz w nadwage

Gość do AgusiaS
PRka - wlasnie o tym mowie... waga nie jest miarodajna. Autorce moze spokojnie starczyc 20kg. Agusiu, a ja sie mieszcze nawet czasem w 34 i co? Jakbym schudla jeszcze 10kg, chyba musialabym nosic ciuchy dziecinne. Wiec zdjezdzaj z tekstami, ze przy wzroście 165 cm AgusiaS GRUBA!!!!!!!!!! ja przy tym samym wzroscie mam 54 kg i myslałam ze moze za duzo waze, matko a jeszcze 30 kg wiecej????????????????? Tym bardziej po 30 normalna waga jest wieksza niz u nastki.

Gość AgusiaS
a ty ile masz lat

Gość do AgusiaS
a 54 to juz nie granica , tylko niedowaga przestan sie czepiac, to Ciebie sie czepiac nie beda

Gość AgusiaS
nie mam niedowagi, ajkbym miała 10 kg wiecej to poprostu byłabym gruba

Gość PRka
PRka stara to moze ty jestes , a to nie ja robie problem tylko tamta sie mnie czepia wiesz co, ja mam 20 lat a Ty 30, a takie teksty jak powyższy "ona się mnie czepia" to ostatnio słyszałam w gimnazjum. Mi się wydaje, że to nie o wagę chodzi (to do dziewczyn które mówią że ważą 60 i są grube) ale o wyrzeźbione mięśnie, no i wszystko wyżej wspomniane... jak się wyrzeźbisz ładnie i nie masz za grubych kości to przy BMI 24 możesz nosić rozmiar 38-40, zależnie od stroju. Pisze to żywy dowód :) Także dziewczynki nie przejmujcie się, jak pójdziecie na dietę to tylko Wam skóra zwiotczeje i kości "wyjdą" na wierzch. A jak poćwiczycie to od razu będziecie lepiej wyglądać nawet jak waga nie spadnie, bo tłuszcz jest lekki ale zajmuje więcej powierzchni niż mięśnie bo jest bliżej skóry to raz i dwa, rozlewa się pod skórą :D Także nie róbcie z siebie wieszaków, błagam, raczej hop na fitnes :)

Gość do AgusiaS
a ja mam 28 i powiem Ci,ze moze nie przy 85, ale ok. 70-80 przy takim wzroscie w odpowiednim ubraniu mozna w miare normalnie wygladac, bo mam taka kolezanke mozna tez wygladac grubo mam dwie kolezanki, roznica wzostu miedzy nimi to jakies 1-2 cm, roznica wagi to jakies 3kg - jedna jest po prostu wieeeelka i otyla, druga ma nadwage, ale nie razaca

Gość AgusiaS
rozmiar 40 to juz gruba baba, a zobaczymy ile bedziesz wazyc za 10 lat

Gość do AgusiaS
PRka, dokladnie o tym mowie. Ktos nie ma grama miesni, cienkie kosci i w glowie mu sie nie miesi, ze kolezanka z tym samym wzrostem moze wygladac szczuplej albo podobnie z wieksza waga - niewazne, ze ma grube kosci, ze cwiczyla, ze ma biust 4 numery wiekszy.

Gość AgusiaS
ja mam cienkie kosci, ogolnie jestem drobna, nawet rozmiar buta mam 36 i nie jedna majac 30 lat chciałaby tak wygladac jak ja

Gość do AgusiaS
Zrozum, ze nie wszyscy maja cienkie kosci i dobra dla nich bedzie Twoja waga. Niech autroka schudnie te 20kg, bo tyle wg kalkulatora powinna, a pozniej juz sama siebie krytycznie oceni.

Gość PRka
jeśli ktoś jest wieszakiem takim jak Ty i dąży do rozmiaru zero (który banują z wybiegów światowych, bo modelki padają martwe na wybiegach (Hiszpania x2)) to rozmiar 40 na pewno jest dla niego za duży. Ale są ludzie którzy noszą 42 a wyglądają szczupło :) Jak można być już tak niby "dojrzałym" a takim ograniczonym. Nie wiem gdzie się wychowywałaś, stawiam że wśród wychudzonych plastików. Ludzie mają różną budowę, jak ktoś się nie umie ubrać to w rozmiarze 36 będzie "gruby" i nie proporcjonalny, a kto potrafi to w 38/40, z płaskim brzuchem i zgrabnymi, długimi nogami i wąską talią wygląda o niebo lepiej. Wiem po sobie ;) Odkąd schudłam do 38/40 nikt mi nie powiedział że wyglądam grubo ;) Za to TY masz niedowagę nawet w BMI.

Gość kikidee
ja jestem w twoim wieku też mam tyle wzrostu i waże 72 kg tylko że jestem 2 tyg przed porodem i gdyby odjąć brzuch to naprawde nie jest żle nie chce schudnąć po porodzie zrzuć pare kg będzie wporzo a poza tym jeśli ty dobrze się czujesz w swoim ciele to to jest najważniejsze i olej to co mówia inni

Gość do AgusiaS
I przestan sie chwalic ze wygladasz kobieco, a ja jak babochlop, bo kobiecie duzo wolniej buduja sie widoczne miesnie niz facetowi i co najwyzej mam ksztaltne nogi i posladki oraz biust niz jakies widoczne miesnie. Ty pewnie masz patyki

Gość PRka
jak ktoś się tak bez przerwy chwali że wygląda zgrabnie i kobieco to zwykle ma kompleksy.... ;) ewentualnie jest zarozumiałym bufonem.

heh :D Ja jestem facetem i przy wzroście 1.90m ważę o 2 kilo mniej niż Ty ... masakra

Gość AgusiaS
nie mam patyków, tylko jedrny biust i posadki a do tego długie szczupłe nogi i nie chwale sie tylko stwierdzam fakt

Gość PRka
Dokładnie... jesteś FACETEM.

Gość do AgusiaS
Ja przyznam, po prostu z czystej zlosliwosci sie czepiam ale wkurza mnie jak ktos twiedzi, ze figure mozna poznac po wadze :o

Gość PRka
Agusia... mam długie zgrabne nogi, płaski brzuch, bardzo wąską talię. Chwalę się czy stwierdzam fakt? ;> :D

Gość AgusiaS
PRka nie mam zadnych kompleksow i nie jestem bufonem a rozmiar wiekszy mozna nosic owszem ale przy wiekszym wzroscie

Gość AgusiaS
stwierdzasz fakty ale smarkata jeszcze jestes

Gość Przy kości czy GRUBA??
Wg BMI mam otyłość 1-ego stopnia:( Kurcze muszę jak najszybciej się wziąć za siebie, odłożyć słodycze to najwazniejsze... I rady PRka twoje, a mam silną wolę i myślę że dam sobie radę:). Postaram się, bo chcę ładnie wyglądać, może do lata już coś będzie widać:)

Gość AgusiaS
troche za gruba, ale napewno ma wiecej wzrostu jak 165, a majac np.180cm mozna nosic taki rozmiar

Gość PRka
Autorko, ja wierzę że powolutku dasz radę bez problemu. A jak nie będziesz mogła się powstrzymać od słodyczy to lepiej zjedz pasek czarnej czekolady która ma np. 70% kakao, niż mlecznej albo białej bo one mają najwięcej tłuszczu. A jeśli Ci się uda to odstaw słodycze zupełnie :) Chodziło mi o to że wątpię czy Ci się uda z głodówką :) *** Może i jestem smarkata, ale najwyraźniej mniej zestresowana i bardziej pozytywnie i tolerancyjnie nastawiona do życia i ludzi niż Ty :)

Gość Też tak myślę :)
hmmm01- to kawał byka z Ciebie :P musi być.

Gość kikidee
zgadzam sie z aguś waże 72 kg jestem w ciąż koniec 9 miesiąca a chodze w spodniach rozmiar 36 bez kitu nie w żadnych ciążowych tylko w tych sprzed ciąży kiedy ważyłam 62 kg mieszcze sie w ciuchy w których chodziłam ważąc 56 kg te rozmiarówki są pojebane chyba nie wyglądam jak kloc mam biust nadal wcięcie w talii i pupe wymiary 100 72 100 dziewczyny ważne sa proporcje i to żeby samemu sie czuć dobrze w swoim ciele