Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przy kości czy GRUBA??

Powiedzcie mi proszę czy przy wzroście 165 cm 85 kg to juz nadwaga spora??????

Polecane posty

Gość PRka
"do Agusia" bo jeansy mają inny rozmiar niż normalne spodnie :))

Gość AgusiaS
Prka masz cos zgłowa i wiadac ze nie nosiłas nigdy oryginalnych jeansow

Gość PRka
przepraszam właśnie dałam znać "do Agusi" o co chodzi z rozmiarami. Naucz się czytać.

Gość do AgusiaS
Napisalam, ze nie nosze jeansow. A co za znaczenie, jaki mam rozmiar, do cholery?!

Gość AgusiaS
zobacz sobie ze wjeansach nie ma nawet rozmioaru 36

Gość AgusiaS
no nic pracuj sobie i napij sie wody bo nie ma kalorii

Gość AgusiaS
bye bye

Gość do AgusiaS
Chyba kolezance cos odwalilo. Sama sie napij wody bez kalorii, skoro je tak uporczywie liczysz :O sobie i innym

ja mam prawie 180 cm i 72 kg i nie wygladam na chudzinke, tak tylko do poronania :-D

Gość PRka
koleżanka Agusia chyba sobie odchudziła również mózg. Tak bardzo zmniejszył swoją objętość, że aż się wszystkie fałdy wyprostowały :D

Gość do AgusiaS
To juz obsesja :( Naprawde...

Muszę zacząć dietę i ćwiczyć jak najszybciej, chcę ładnie wyglądać i muszę się o to postarać:). Z twarzy nie uważam się za brzydką(pięknością też nie jestem) ale gdy doprowadzę się do ładu, to powinnam wyglądać nieźle:). Biorę się za siebie juz od dziś:). Dziękuję dziewczynki za wsparcie;). Jesteście kochane:)

Gość do AgusiaS
Cwicz koniecznie, to zminimalizujesz szanse na obwisla skore i poprawisz kondycje :) kup tez szorstka gabke do masazu i bierz zimny prysznic powodzenia, masz szanse do wiosny/lata byc laska ;)

Gość kaska278
ja prz wzroscie 166 waze 78 i tak z 5 przydaloby sie schudnac ale i tak wcale nie uwazam zeby bylo najgorzej tym bardziej ze biust to 80E :P

Gość PRka
tak, zimny prysznic to dobry pomysł a najlepiej jeśli masz np. mocne ciśnienie w słuchawce prysznica albo jeszcze lepiej bicze to takimi biczami naprzemiennie ciepła zimna ciepła zimna ciepła zimna :))) I z tą gąbką to też ale z jakimś żelem antycellulitowym żeby za bardzo nie podrażnić bo jak osłabisz skórę to się rozstępy porobią. No i masuj np. taką gumową rękawicą z kulkami i tym żelem albo właśnie gąbką ale nie np. codziennie tylko 2-3x /tydzień

Gość PRka
od tego choćby że np. napęczniejesz bo woda się zatrzyma na początku odchudzania albo coś dlatego nie pilinguj codziennie

Mam taką szorstką rękawice, używam jej. Żebym tylko dała radę:). Ale mnie zmobilizowałyscie, cieszę się że tu napisałam:).

Gość Dwudziestolatka200
Witam Dziewczyny Niestety ja tez "zapuściłam się"... Mam 168 wzrostu i waże 81 kg. Tak strasznie ciężko jest mi zabrać się za siebie, nie mogę się w żaden spsób zmotywować. Całe życie byłam przy kości, ale to jak wyglądam teraz nie daje mi spokoju... patrząc w lustro widzę grube uda, duży brzuch i wieelkie piersi... Chętnie przyłącze się do autorki i sprobuję zrzucić chociaż 5 kg.. ale wiem, że będzie ciężko.

Witaj:). Wiem że jest ciężko się za siebie wziąć, ale jeżeli masz na tyle silnej woli, i chcesz poprawić swoje samopoczucie, i na pewno zdrowie...to nic innego jak tylko spróbować, nic nie stracisz a wręcz przeciwnie, możesz duzo zyskać:). Ja spróbuje, bardzo tego chcę i będę dążyć do celu:), powolutku...na początek 5 kg, a potem dalej i tak do końca:). Damy rade;)

Świetnie :D Zmotywujcie sie , okreslcie konkretny plan i diete(ja korzystam z diety dukana). Miesiac minie i nawet sie nie obejrzycie a bedzie 10 kilo mniej na liczniku. Ja zaraz lece potrenowac. Bieg + cwiczenia i bedzie git :) Nie opierdalac sie!

Gość O Boże to ja
przy wzroście 170 cm waże 99 kg:o, pomóżcie!!!

hej! mam podobny problem! tez taka waga i taki wzrost i ten sam wiek! zakładamy grupe wsparcia? ja się chce odchudzić do ok. 65 kg, bo jak patrze w lustro, to widze... 2 paróweczki zamiast nóg, wieeelkie cyce, ogromne boczki, słoninke na plecach, a tłuszczyk wylewa się z dzinsów. Wogóle wyglądam jak taka szyneczka owinięta sznurkiem :O tez uwielbiam podjadać, ale kupiłam sobie na dzisiaj gumy do żucia, i pomimo, że w barku mam czekoladki, to postaram się ich nie tknąć.

Gość jajuzzzschuuudlam
a dużo jesz? badałaś sobie hormony? może masz zaburzone i stąd ten nadmierny apetyt? idz do ginekologa są tabletki antykoncepcyjne, które pomagają schudnąć, juz nie pamięam nazwy jak masz problem z utrzymaniem diety to po prostu odstaw słodzone napoje, pij dużo mineralki (po kilku dniach się przyzwyczaisz) no i jakoś chociaż słodycze ogranicz.. jak jesz czekolade-to nie gryz i od razu połykaj ale np kosteczkę ssij powoli-będziesz dłużej czuć ten przyjemny smak- a zjesz mniej nie jedz łapczywie a powoli i małymi kęsami, bo żołądek jest szybciej pełny niż informacja o tym dociera do mózgu, im wolniej jesz tym mniej zjesz poza tym silownia, np rowerek polecam też rano zieloną kawę pić na czczo

Gość jajuzzzschuudlamm
zielona kawa to odmiana kawy jest bardzo droga i ciezko ja dostac ale na rynku jest nescafe green-ktora w 30% jest z zielonej kawy zielona kawa sprawia,ze tluszczyk sie nie odklada tak, przyspiesza przemiane materii, spalanie itd najlepiej ponoc pic rano przed sniadaniem ja pije 3 razy dziennie przewaznie waze 55kg

Gość ja mam 170cm
kiedyś ważyłam 72 kg i to było sporo za dużo,ale teraz mam 60 kg i jest ok! 85 kg to już jest otyłość.....

Gość dziewczyna31
ja mam dziecko i przy takim wzroscie waze 55 i gdzie niegdzie mi jeszcze wystaje

Gość mam ten sam wzrost ale
waze 60 kg i uwazam ze to za duzo, mam problem zkupnem jeansow itp. Chcialabym schudnac 5kg ale szczegolnie teraz jakos nie moge. kiedys wazylam 76, i te 16 kg to byla potworna meczarnia do zrzucenia, szczegolnie ze mam problemy z hormonami i czasem jestem na diecie miesiac, 2-3 razy w tyg aerobik a waga stoi :( ale nie dalam sie i te 16kg zrzucilam. Musisz po prostu bardzo chciec. Na swieta popros rodzicow o karnet na fitness. Jak sami narzekaja ze gruba jestes to mysle ze Ci bardzo chetnie go kupia :)

Tak wiem że jestem gruba, ale postaram się to zmienić. Nie zamierzam siedzieć i uzalać się nad sobą, nad swoim wyglądem:). Stopniowo i po mału, myślę że dam radę:). Choć wiem iż długa i męcząca droga przede mną:). A wam dziewczyny dziękuję za wsparcie:).

Gość prawiczy prawiczek 28
to już otyłość a nie nadwaga 165 cm 85 kg