Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tominasdsd

CZY JAKBYSCIE MIALY TAKI MALY BIUST TO POWIEKSZYLYBYSCIE ??

Polecane posty

Gość gfd
a po co jej duze cycki ?

Gość Sargatowa
Bazienka przestań sie chwalic cyckami w kazdym temacie bo juz się zygac chce. co ci po twoich cyckach jak z twarzy jesteś paszczur i tyle. kazdy widział twoje zdjęcie wiec wrzuc na luz oki

po co powiekszac taki. wystarcza dobre pushupy jesli trzeba do jakiegos ubrania zeby sie lepiej ukladal dekold i bedzie git :D

Gość gdfg
nie, na pewno nie. mam podobne a moze nawet troche mniejsze i nie narzekam. kiedys miałam kompleksy ale tak gdzies w 2 liceum mi przeszło i polubiłam siebie taka jaka jestem i czuje sie bardziej atrakcyjna. zwłaszcza latem jak "zapomne" załozyc bieliuzny:P

Gość ja wiem, ja wiem
przecież ona nie ma małych piersi, no błagam:(

push-up - największe oszustwo kobiet wobec mężczyzn ;p modelują sobie ubraniami całą sylwetkę a potem przy facecie boja się rozebrać lub facet się zawodzi bo kobieta wygląda bez ubrania zupełnie inaczej.

oj tam ja mowie tylko o dobrze dobranych pushapach ktore wymodeluja i uniosa biust a nie stanikach w pelni wypchanych gabka w ktorych juz nie ma miejsca na naturalny cyc :D

Baaa21 -. ale to i tak oszukiwanie facetów bo podniesiony biust optycznie wygląda na większy ;p

Nie potrafię się znaleźć w takiej sytuacji, bo mam duży. Z tą świadomością, którą mam teraz nie potrafiłabym żyć z małymi piersiami. Tym bardziej, że wiem, że za parędziesiąt lat dalej będą fajne tak jak u mojej mamy i babci, ale to zasługa dobrych genów

nie ;) najpierw patrzymy na buźkę potem na ciało a w miarę poznawania wygląd schodzi na 2 plan ;)