Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booooooczkiiiiii biodra ;(((

jak w tym wyglądam?

Polecane posty

to sukienka z h&m, tam lustra chyba wyszczuplaja, bo w domu zawsze wygladam jakos grubo : / :(

no kurcze powiedzcie cos

Gość martaaa8998
ok

Gość czarodziejka23
Jak dla mnie bardzo normalnie nic nadzwyczajnego. Jesli na codzien to ok jak do wyjscia????mocno sie zastanow bo wrazenia nie robisz.

czarodziejka23 na co dzień w koronkach?,właśnie na wyjście dobra typu sylwester,ta sukienka lepiej wygląda w realu.

chodzi o to czy nie grubo, dalam najgorsze zdjecie. no sukienka jest cala z koronki z podszewką (bez na rekawach), wiec nie przesadzajmy ze taka na codzien, bo chyba jednak nie nosi sie na codzien koronkowych sukienek, prawda?

Gość martaaa8998
nie wyglądasz grubo tylko tak normalnie

no wlasnie na zywo duzo lepiej wyglada, myslalam o sylwestrze bo ide na domówke no to nie bede w kiecce balowej paradowac, problem mam taki ze mam dosc duze biodra i tutaj chyba troche ta sukienka mnie poszerza.. ale kurcze nic nie ma w tych sklepach zeby jakos to wygladalo nie tandetnie.. :( co do paska, to jest taki delikatny problem ze jest to 34 wiec najmniejszy rozmiar, ale chyba zawyzyli rozmiarówke, bo nie wyglada dobrze bez paska, po prostu nie jest wtedy dopasowana i wyglada workowato.. ja nie wiem, najszczuplejsza nie jestem 66 cm w talii, wiec o maja powiedziec dziewczyny co maja 60 ? nie ma dla nich wtedy rozmiarówki kompletnie, bez sensu.

wiadomo ze sama kiecka szału nie zrobi, zrobi sie hollywoodzkie grube loki, jakos fajnie upnie, makijaż + biżuteria i chyba juz elegancja bedzie?

dziewczyny! jestescie?

Gość nie wyglądasz źle w niej
nie jest zła na sylwestra jak jakas domówka to idealnie, bo na bal to chyba nie. chociaz ja i tak bym na bal w balowej nie pozsła:D

Gość jak dla mnie to miedzy
Nie dla tych czarnych rajsto i paska , przydalo by ci sie cos srebrnego/zlotego czerwonego jako pasek, ale nie taki bury jak ten, ktory masz, konieczne szpilki i ponczoszki , cos mi zaburza w tej sukience proporcje ciala, ale chyba to te bufy ( won z nimi!!!)

Gość jak dla mnie to miedzy
ten kroj cie oszpeca, powinien byc bardziej dopasowany, daj ja do przerobki krawcowej, bo marszczy sie i zle lezy, ta ci doradzi co z nia zrobic, bo dl tez nie jest optymalna

Gość blublla
sukienka mi sie kompletnie nie podoba, powiedzialabym nawet ze jest okropna Ciezko w tym czyms ocenic twoja figure ale jest chyba całkiem ok. Proponowalabym na sylwestra po prostu dopasowaną małą czarną bo w sukience takiej jak na zdjeciu nie da sie wygladac dobrze

Wiesz dlaczego wyglądasz w niej kiepsko bo nie postarałaś się jej wystylizować tylko po prostu ją założyłaś. 1. Buty na obcasie. Sory ale przypominasz mi giermka rajtuzach. Buty na obcasie od razu zmienią tą sukienkę 2. Inny kolor rajstop. zbyt czarno wszystko się zlewa. Pisałaś ze jest to domówka więc nie musisz zakładać grubych rajstop. Cieliste rajstopy i będzie super. Jeśli mają być grube może grafit, szary siwy? 3. Pasek horror. Nie psuje stylem do tej sukienki. Także szerokość jest złą wybierz szerszy. Załóż go wyżej bardziej na tali niż na brzuchu z tyłu wchodzi ci na pupę tal nie może być. 4. Ona jest za duża. Wisi na tobie u góry. Twój biust jest w zaniku. nie możesz wymienić na mniejszy rozmiar? Nie chodzi o twoje biodra ale o to że nie masz tali bo pasek jest w złym miejscu (i jesteś klockiem w taki sposób ją ubierając), nie masz cycków przez za dużą gorę sukienki. 5.Ten wisiorek nie pasuje do tej sukienki jest zbyt delikatny Hmmm spróbuj tak - szare rajstopy - czarne czółenka (fajnie będzie też wyglądać kolorowymi butami np. mailowymi) - czarny pasek z gumy wyżej - lekko zwęzić w górze szpilkami - czarna kopertówka z szarymi elementami - zero biżuterii wystarczy koronkowy rękaw sukienki Szczerze sukienka nie jest the best jak dla twojej figury. Bawiąc się dodatkami możesz coś z niej wyczarować. Jednak są lepsze sukienki dla Ciebie jeśli możesz ot ją oddaj.

Gość afrodyta:p
nibys cała prawda, te z tak myśle

Gość to jja, autorka
dzieki za opinie :) problem jest taki ze nic mi sie nie podoba w sklepach, i to mi tak wpadlo w oko, wiadomo ze oddac moge dlatego wolalabym kupic pomyslec i najwyzej oddac. Rozmiar to niestety 34 wiec nie da rady mniejszego, wlasnie tę górę chciałam przerobic na węższą, bo mi ginie biust a kurde mam 70C (czyli nie tak zle :P ) to cos tu jest niehalo ; ) stroj ktory mam na sobie oczywiscie nie jest docelowym sylwestrowym, rajstopy i wisiorek zostaly z poprzedniego stroju, bo chodzilo mi o pogrubianie ;D dzięki, za propozycje, tez tak uwazam, wiec jezeli ją zostawię to na pewno skorzystam. No i z tym paskiem jest problem, moze jak ją zwężę to nie bedzie potrzebny, bo wyzej byc nie moze poniewaz jest wyrazny szew sukienki w tamtym miejscu i wyzej wygląda głupio : / pewnie oddam, dzieki!