Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajjaazastanawiajacasie

2 kreski na 2 testach ?

Polecane posty

Cześć dziewczyny Mam takie pytanie , staramy się z mężem o dzidziusia , całkiem niedawno przestałam brać tabletki antykoncepcyjne. Przez ostatni tydzień strasznie bolały mnie piersi itp, chodziłam zła .Całkowicie poprzesuwał mi się cykl przez te tabletki i nic już nie wiem . ostatni okres miałam ok 3 dni , potem jakoś 3 -4 dni przerwy i ten okropny ból piersi + plamienia (też jakoś 3 dni ) i dzisiaj się uspokoiło. Dziś rano chciałam sprawdzić kiedy będę mieć owulację i zrobiłam test ,wyszedł negatywny na owulację , więc wzięłam test ciążowy i zobiłam , patrze a tam 2 kreski jedna czerwoniutka, i jedna blado - różowa , zastanowiłam się chwilkę , wzięłam drugi test i na drugim wyszły 2 czerwone , nie wiem co to ma być ale powtórzę test jutro rano (na wszelki wypadek kupię 2 inne ) I tu moje pytanie czy któraś z was tak miała ?

Jak to co w ciąży jesteś nie wiem nad czym się tu zastanawiać te krótkie "okresy" mogły wystąpić zamiast @ najlepiej idz do lekarza

no właśnie się zastanawiam wiesz , bo to były testy robione na takim porannym (siku) :P a jak pozniej robiłam to już nie wychodzą 2 kreski.Dla tego się zastanawiam nad tym i postanowiliśmy za kilka dni zrobić kolejny test :) Ale dziękuję bardzo za odpowiedź :*