Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25-latkaaa

Czy to w porządku, ze tak mi powiedział??

Polecane posty

Gość 25-latkaaa

Cześć, jestem z moim chłopakiem od 4 miesięcy, do tej pory wszystko było ok... niestety... a było to tak: w niedzielę umówiliśmy się na wieczorny spacer po starówce, była śnieżyca. Założyłam na siebie taką kurtkę jak na narty, sportowe buty - takie trapery jak do chodzenia po górach i jeansy... Okazało się, ze zapomniałam od moich rodziców zimowej czapki więc musiałam założyć taki beret w którym chodzę na co dzień. Na spacerze było miło itd. Wczoraj wieczorem on pyta mnie czy może mi coś szczerze powiedzieć i mówi: muszę kupić Ci na gwiazdkę jakąś czapkę, bo w berecie nie jest Ci do twarzy... poza tym nawet jeśli jest śnieżyca to dama musi być damą... jakoś strasznie mi przykro po tym tekście, nie chce mi się z nim gadać... on twierdzi że jestem przewrażliwiona i nic złego nie miał na myśli i bla bla bla nie potrafię wytłumaczyć sobie tej sytuacji tak by ją olać i poczuć się dobrze...

Gość olej gnoja wygoda jest
ważniejsza i zdrowie niż ładny wygląd w taką pogodę ;) akurat by przyszli wszyscy w śnieżyce na pokaz mody:D twój facet jest jebnięty i ma sam jakieś problemy ze sobą

Gość Eleeene
nie kazdy ma takie poczucie humoru jak druga osoba. Byc moze nie mial nic zlego na mysli , troszke zazartowal. Mysle, ze jesli mu powiesz, ze bylo Ci przykro i by wiecej takich sytuacji nie prowokowal ,bedzie ok. Pod warukiem oczywiscie, ze jest myslacym, czulym mezczyzna , dla ktorego samopoczucie dziewczyny , czy drugiego czlowieka jest wazne :-D

Pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy z tego ze sprawil Ci przykrosc. Dla niego to nic takiego a Ciebie zabolalo.

Gość Zgrywus :)
To się ciesz, będziesz miała czapkę do przodu :P Trzeba było z humorem odpalić, a nie smutki zaraz. Że na przykład na gwiazdkę do Ciebie dostanie skarpetki, takie żeby były mu do twarzy :P

moglas zazartowac ze skorro mu sie nie podoba to niech sie nie patrzy i juz..nie mozesz tak reagowac bo to nie dobrze jest tak o byle co sie obrazac

Gość jesli to było półżartem
to ok tzn spoko że kupi ci czapke w prezencie ale jeśli uważa, że powinnaś w śnieżyce chodzić w 12cm szpilkach , z idealną fryzurą (spod pięknej czapki oczywiscie :)) to niech sie leczy :D on to na pewno taaaaaki piekny zawsze..

zdrowie jest najwazniejsze. Ciekawe,czy dama moze potem chorowac...

Gość jesli to było półżartem
na pewno nie może, damy nie chorują! :D jakże żałośnie wyglądałaby owa dama z glutem po pas :D

Gość 25-latkaaa
Dzięki Dziewczyny :) Uśmiałam się, że hej czytając wasze odpowiedzi :) Tego własnie było mi trzeba... Człowiek jest zawsze mądry, ale nie w swoich sprawach :)