Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EdytaW

Proszę, pomóżcie!!

Polecane posty

Gość EdytaW

Moi Drodzy, Zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Kogokolwiek, kto może zaoferować wsparcie finansowe dla mnie /a liczy się każda złotówka!/ zapraszam do zapoznania się z linkiem poniżej: http://www.alivia.org.pl/skarbonka/edyta-waku linska/ Bezskutecznie, bowiem jako osoba chora na raka walczę z Państwem o refundację drogiego leku. Proszę, zapoznajcie się z linkiem i roześlijcie go dalej! Dziękuję i pozdrawiam Was serdecznie, Edyta

Gość peace & love
Organizm to nie plac boju - kto walczy na ogół może polec. Trzeba się leczyć a nie walczyć. Skończcie z tym militarnym żargonem.

Gość ejżejejejzee
Rozumu to trzeba tobie, może przestałbyś wypisywać durnoty na forach. Przyszło ci do łba że dziewczyna chce żyć i leczyć się skutecznie, a nie być królkiem eksperymentalnym dla twoich bredni???????

Gość ejżejejejzee
A Ty udowodnij, że durnoty to nie są: podaj niezależne badania NAUKOWE (z Lancetu etc.), które to co wciskasz potwierdziły. Bo interntet jak papier, cierpliwy, napisać można wszystko. A jak nie daj panie jakiś nowotór mnie dopadnie, to jak najbardziej się będę 'szprycować" oficjalnymi lekami, i dziękować, że istnieją.

Gość Mirek ze Szczecina.
Max Zander vel Klaun wytłumacz mi skoro według ciebie jest skuteczne leczenie to dlaczego tyle ludzi umiera na raka?