Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirellea

Teściowa odmówiła bawienia dzieci w sylwka choć nigdzie z teściem się nie

Polecane posty

wybierają i karze mi brać opiekunkę. Tylko, że opiekunka krzyczy 200 złotych a i tak już się wykosztowałam na kreację a jeszcze nie dobrałam bizuterii a ta mi teraz taki afront robi i jeszcze gada, ze ona też powieżała swoje dzieci opiekunką jak chodziła na bale. Ciekawe na jakie to bale się chodziło w komunistycznych czasach/ Na ogródkach w światlicach chyba. Wredna zołza i mówię wam, lepiej nie mieć teścioych niż takie :O

może chcą ten dzień spędzić we dwoje ? to chyba Twoje dziecko i to Ty a nie ona ma obowiązek się nim zajmować , nawet w sylwestra . btw .skąd się biorą takie roszczeniowe baby ? :O

Gość kokosowy beton
a nie pomyślałaś o tym, że teściowa z teściem będą robić bara bara ?

nosz kurde a co jej korona z głowy spadnie? położy dzieciaki spać zaraz po północy i mogą se z teściem siedzieć. Chyba jej własne wnuki w domu nie przeszkadzają. Tak niby je kocha. Tak, tylko na odległość :O dwulicowa baba

Gość burza lokkków
no i dobrze, każdej mamuśce się wydaje, że zajmowanie sie ich bachorami to przywilej jakiś, może teściowie chcą sobie w spokoju posiedzieć, chlapnąć flaszkę i iść spać, jak cię stać na sylwka to i na nianię

Gość MARCOO
ona się juz swoje dzieci nabawiła- czemu ma zajmowac sie Twoim zamist spędzić miło czas z teściem??? się puknij w głowę - to wolny człowiek i ma prawo do sylwka we dwoje sami. nie pasuje??nie idz na sylwka...ale nie obarczaj opieką TWOJEGO dziecko kogos innego. roszczeniowa pipa. takie sa baby niektóre..

to nie żadne bachory tylko jej WŁASNE wnuki i chyba też ma jakieś obowiązki co do nich tym bardziej, że nie powinny w takim dniu pozostawać bez opieki a jak nie znajdę tańszej opiekunki to mam je niby same zostawić? wiadomo, że nie zostawię tylko jej przyprowadzę. Najwyżej przyjdę niby po coś wcześniej a potem się ulotnie. Chyba ich nie odeśle samych? a jechać do nas nie będzie jej się karkulować

Mirellea to Twoje dziecko i Twoim zasranym obowiązkiem jest zapewnienie mu opiekunki.Teściowa ma rację że nie chce zostać bo ma swoje życie.Brawo dla teściowej!

mam nadzieje że to tylko marna prowokacja . jeżeli nie , to co na to Twój mąż ?

Gość mnoprstgg
a skąd jesteś?ja mogę popilnować za kasę,i tak muszę siedzieć z moim dzieckiem w domciu

Gość ale ty jestes
co z amatka z ciebie??jak masz dzieci to siedz w domu i opiekuj sie,a nie w glowie bale,dobrze,ze tesciowa tak ci powiedziala,i tak pewnie cie nie lubi

Mirellea to nie żadne bachory tylko jej WŁASNE wnuki i chyba też ma jakieś obowiązki co do nich tym bardziej, że nie powinny w takim dniu pozostawać bez opieki a jak nie znajdę tańszej opiekunki to mam je niby same zostawić? wiadomo, że nie zostawię tylko jej przyprowadzę. Najwyżej przyjdę niby po coś wcześniej a potem się ulotnie. Chyba ich nie odeśle samych? a jechać do nas nie będzie jej się karkulować Wstydu sobie oszczedz kobieto :O

Gość paparapata
teściowa ma obowiązki wobec twoich dzieci??? oszalałaś bez wątpienia, coś ci się pomyliło, to twój zasrany obowiązek zapewnić im opiekę, może teściowa jest po prostu asertywna bo wykorzystujesz ją non stop i choć w taki dzień chce mieć czas dla siebie

Gość napisz coś jeszcze
proszę, bo nie mogę się napatrzeć HAHAHA - powieżała swoje dzieci opiekunką, nie będzie jej się karkulować :D

Gość Peooonia
Może wyślesz z misją męża.W końcu to jego mama i chyba nie odmówi Waszej prośbie.

Gość mnoprstgg
ja ci popilnuję za 200 zł,ale mi je przywieź,nie mam auta

Gość ZASMUCONY IDEAŁ ŻONY 27
to prawda, nie provo, Mirella to taka głupia pinda jest

Gość aleeeee suuuper ze sie udalo
noo i karze :D:D:D

Gość aleeeee suuuper ze sie udalo
haha obowiazek ma buahahahhaha to TY masz obowiazek sie zajac swoimi dzieciakami, a nie tesciowa!!!

Gość niewiem czy wszystko ok
polegałm!!!!!!a z jakiej racji ma twoje dzieci bawic/? zaplac z aopiekunke i tyle, babcia tez chce kielicha wypic i miec spokoj..... twoje bachy twoj problem sory, postawy roszczeniowe jezcze robi, heee

o matko, jakie wszystkie tu przmądrzałe! wy nigdy nie podżucacie milusińskich teściówce? wiadomo, że nie nadużywam, ale kiedy naprawdę potrzeba a ona z dupą siedzi w domu to może pomóc. Przecież za darmo całkiem nie chce zawsze zaniose jej tą kawę, żeby nie myślała, że jakaś dziaduwka jestem. Gdyby była w porzadku sma by zaproponowała żeby dzieci u niej a to mąż tyle czasu zagajał, że opiekunki takie drogie to ani jednym słowem się nie zaofiarowła, że przeciez nigdzie nie idą to dzieci mogą posiedzieć z nimi. A ona nic, jakby aluzji nie rozumiała a jak zapytałam wprost to kręci, że niby oni chcą pójść na spacer bo tak piękna zima i lubią pospacerować \. Ze niby na spacer pójda jak ciągle jakies ziółka piją i inne mikstury żeby sie nie przeziębiac to akurat spacerować będą.Łże jak pies leniwa baba

Gość TRELLLLLLLLLE
a twoja mamusia idzie na bal ? Mirella głupota ludzka nie przestanie mnie zaskakiwac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Gość TRELLLLLLLLLE
proponuje skoncz juz i wstydu sobie oszczedz!

Gość mnoprstgg
daj teściowej 100 zł,na pewno się zgodzi

Gość podsumujmy to wreszcie
Mirella po twoim języku i błędach widać, że najbardziej rozgarnieta nie jesteś, może po prostu teściowa nie lubi ciebie i dzieci, może działącie jej na nerwy

Gość tropiciellka
Pewnie chcą pić alkochol,w końcu sylwester.Ja w życiu nie zgodziłabym sie pilnować obcego dziecka nawet przez 15 minut gdybym piła alkochol.