Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joasia3

Schudłam 20 i jeszcze 20 przede mną. Mogę pomóc!!

Polecane posty

cześć dziewczyny. Nie wiem czy wam to pomoże, ale udało mi się schudnąć 20 kilo w miesiąc. jeszcze mam nastepne 20 do zrzucenia i niestety waga juz powoli spada, ale ja czuje sie swietnie. może napisze co jem. na sniadanie kawa , herbata czerwona lub zielona, na obiad jem np. gotowana piers z kurczaka z brokułem, marchewkę z groszkiem, warzywne zupy ale gotowane tylko na wodzie :( i bez smietany. kolację jem do godziny 19. np. płatki owsiane, chudy biały twarożek z jogurtem naturalnym, jakieś owoce. jem też wafle ryżowe. wszystko co ma mało kalorii i jest dość zdrowe, dodatkowo jeżdzę 1 -1,5 h godziny dziennie na rowerku stacjonarnym, robię około 300 brzuszków i przez jakieś 30 minut uzywam takiego pasa Vibroaction, brzuszek jest po nim delikatny i sie jakoś tak spłaszcza:) sama nie wiem dlaczego :). i to tyle. nie jem chleba, makaronów, mięs tłustych , sosów, słodyczy, nie piję słodkich napoji. tylko wodę, herbaty zielona i czerwona, rano kawę. a czasami tak co 5 - 6 dni robię sobie taka maseczkę na ciało z kawy zaparzonej i balsamu i owijam się folią, ciało się wygładza bardzo i "cellulitis" znika pomału. jak byście chciały sie czegoś dowiedzieć, to piszcie, na pewno odpowiem.

Gość madalena1234
co?20 kilo w miesiąc?to nie możliwe

Gość Iskierka06
i tak szybko!!!!

jak nie możliwe, skoro schudłam. przecież nie kłamię. Jak się chce to można, ja dość sporo ćwiczyłam, to napewno mi dużo pomogło, a jadłam to co napisałam wyżej. aha jeszcze brałam tabletki aplefit, ale nie wiem czy to akurat one mi pomogły. Wątpię... Cwiczenia daja najwiecej.ja ważyłam 100 :( teraz waże 80. jeszcze pozostało mi 20 do mojej wymarzonej wagi. :) a wy w jaki sposób się odchudzacie? bo ja nie stosuje zadnych diet, typu kopenhaska czy dunkana itp. kiedys stosowałam kopenhaską , wytrzymałam 10 dni. ale potem znowu sobie pozwoliłam na wiecej, wiec stwierdziłam ze sama sobie wymyśle to, co będe jadła.