Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stokrotka smutna

Pomóźcie...

Polecane posty

Gość Stokrotka smutna

Kochani pomozcie! Wiem, że to może wydać się poniektórym dość śmieszne i żenujące. Ale mam już 20 lat jak ten czas leci, mam także chłopaka od 2 lat, tylko raz się z nim kochałam. Głownie to ja nie chce, ponieważ boję się o ciąże, w moim przypadku byłaby to katastrofa. On mi mówi, że prezerwatywa ma 98 % skuteczności, i że nie ma szansy na dziecko. Jego siostra używała z męzem przez 7 lat, tylko prezerwatyw i nie wpadli. Ale ja ciągle boję się tych 2 %. Tabletek nie moge zażywać. Co o tym myślicie?? Jak mogę się dodatkowo zabezpieczać jeszcze oprócz gumek i skutecznie?? Może macie tutaj większe doświadczenie. Dziekuje z góry za pomoc.

Gość Stokrotka smutna
Bo jestem taka zapominalska... Napewno o jakiejś zapomne, zażyje nie o tej porze co trzeba.. Jak myślicie jak pojde do ginekologa to dobierze mi jakies inne środki antykoncepcyjne równie dobre jak tabletki?

Jedyny środek równie dobry jak tabletki to plaster antykoncepcyjny. A co do zapominania to ustawiasz sobie przypomnienie w komórce i po problemie.

Kotko 😘 Jakby bez na razie :) Napiszę Ci troszkę później @, bo w tej chwili trochę pracuję :)

Gość maz_pn
Nie możesz tabletek - bo zapominasz dziwne! w życiu trzeba szukać złotego środka, albo zabezpieczenie albo dzidziuś!! W telefonach są rożne funkcje oprócz sms!! żona używa budzika = rowna sie pigułka i tyle!!

Gość Stokrotka smutna
Nie chce przytyc po pigulkach. Teraz mam super fugurę i nie chce jej zmieniać. Przerwatywa + zel plemnikobojcz? Chyba tez ok zestaw?

A ja niestety przytyłam parę kilo, ale to zalezy też czy masz tendencję do tycia. A co do zapominania... zawsze mam ustawiony budzik na 21 ;) Najlepiej wybierz się do ginekologa