Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani bum bum

siedze i sie ludze

Polecane posty

ze sie odezwie do mnie, napisze to juz 22 dni nie znam bardziej zalosnej osoby ode mnie, co ja narobilam ze swoim zyciem, same zle wybory

Noo, to powiem Ci, że kolejnym chuyowym wyborem jest wybranie Carrie Bradshaw za swoją kumpele do zwierzeń, o dwulicowa szmata :classic_cool:

Gość carrie na pewno
czemu żałosne :O ja Cie doskonale rozumiem .. ja sie łudzę już od 3 miesięcy i czekam i nic .

Gość Gwózdek z rurki od lampy
Pewnego razu kiedy rano wstałam leżąc na łóżku spojrzałam na biurko na którym miałam przypiętą lampkę na metalowej rurce. Po chwili z rurki tej zaczął wydłużać się gwózdek kremowy na około 30 cm, za chwile pojawił się kolejny. Wcześniej pojawił się obraz wizyjny na tle tej lampy w którym było widać psa myśliwskiego o imieniu Sara, który biegał po placu za patykami które lubił jak mu się rzuca. Zawsze biegał i je przynosił. Obraz ten był nie za wyraźny. Jak obraz wizyjny znikł pojawiły się te dwa gwózdki kremowe na przemian się wyginając i kołysząc z lewej na prawą. Nagle zaczęły się wydłużać w moim kierunku by mnie ókóć. Wyskoczyłam z łózka do drugiego pokoju stanęłam na parapecie by wyskoczyć przez okno. Stojąc już na zewnątrz okna zaczęłam głośno i szybko papkować by je jeszcze bardziej rozzłościć i udało mi się wyskoczyć. Okno się nie zablokowało i gwózdek mnie nie ókół.

Gość PA PA PA PA PA PA PA PA PA PA
GWÓZDEK KREMOWY Z ZAMKA FANA JUŻ SIĘ UTWORZYŁ I WYDŁUŻA SIĘ BY ÓKÓĆ OSOBĘ CO GO DENERWUJE PAPKOWANIEM. PA PA PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK ÓKÓJ !!! PA PA PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK ÓKÓJ !!! PA PA PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK ÓKÓJ !!! PA PA PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK ÓKÓJ !!! PA PA PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK ÓKÓJ !!! PA PA PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK ÓKÓJ !!! PA PA PA PA PA PA PA PA GWÓZDEK ÓKÓJ !!!

zalosne bo czekam na cos co sie nie zdarzy, zamiast pozbierac sie do kupy i olac frajera, i tym bardziej zalosne ze nigdy sie tak nie zachowuje, ale teraz wszystko mi sie wali..

Gość Gwózdek z paprotki
Pewnego razu leżałam sobie w łóżku była już noc. Nad moim łóżkiem był kwietnik na którym była paprotka. Dookoła doniczki był drut, aby nie spadła. Ten kwietnik wyglądał tak: http://upominki-magicznyswiat.pl/product/image/310/1026105505.jpeg Nagle patrząc na ten kwietnik który był na ścianie nad moją głową pojawił się obraz wizyjny pantografu kopalnianego taki jak na logo telewizji Katowice - to kółko z tymi dwoma drutami skierowanymi do dołu, które znajduje się po lewej stronie loga wygląda ono tak: http://lh6.ggpht.com/_dMNBtME67BE/SimYH1IpifI/AAAAAAAAEV8/AxwvRJkdZy4/Telewizja%20Katowice.jpg Kiedy obraz wizyjny zanikał, to jeden z drutów od kwietnika zaczął się wydłużać w moim kierunku by mnie ókóć. Zerwałam się z łózka i uciekłam do pokoju rodziców i schowałam się pod kołdrę. Po chwili gwózdek się wydłużył przeszedł pod drzwiami i wszedł pod kołdrę i mnie ókół.

Gość carrie na pewno
bum bum - mam tak samo :O cały czas mam tą cholerną nadzieję a szans na cokolwiek nie ma :O ... to przykre.

pani bum bum - właśnie to jest najbardziej w tym wszystkich chujowe , wie sie że jest sie żałosnym ale mimo wszystko nie idzie inaczej . a wcześniej ja nie mogłabym sobie wyobrazić takiej sytuacji , że inni owszem , wcześniej w moim mniemaniu jakieś idiotki , ale nigdy że będę ryczeć za facetem który ma mnie w dupie i się mną bawi .

nie warto . ja za każdym razem kiedy napisze jestem potem cholernie na siebie wściekła . ale i tak następnym razem robie to samo .

odpuść , nie warto tracić czasu na kogś kto znika bez słowa .