Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja, 27 lat i

PALENIE A CIAZA

Polecane posty

Gość ja, 27 lat i

czy palenie w ciazy moze byc przyczyna asmy u dziecka pol rocznego??

Gość co za matoł!!!!
zgadnij kurna debilko !!!

Gość ja, 27 lat i
nie wyzywaj mnie bo nie o mnie tu chodzi!!

Gość ja, 27 lat i
pewna znajoma przepalila cala ciaze....nie wadzilo jej ze ktos ja opierdziela, ze dziecku szkodzi it........ale nie o to chodzi....chodzi mi o konkret czy palenie w ciazy i podczas karmienia ma wplyw na polroczne dziecko tzn czy przez to palenie moze miec astme???

Gość kjkljkjl
tak, zdecydowanie tak

Gość jajajja
palenie moze miec wplyw na wiele chorob a moze nie miec wcale- nigdy sie nie dowiesz... matki niepalace rodza chore dzieci ate co pala, pija i cpaja czesto rodza zdrowe dzieci

Gość wiesz autorko ja ci powiem
to jest wlasnie taka ruletka bo nigdy nie wie sie prawdy moja kuzynka nie palila wogole nigdy a dziecko z astma sie urodzilo moja mama natomiast palila , i urodzilam sie zdrowa jak rydz bez astmy nie bylam wczesniakiem waga idelna itp teraz sama jestem w ciazy tylko ja nie pale aleee wlasnie moze rowniez byc to przyczyna u dziecka znajomej te palenie no ale ciezko stwierdzic bo astma rowniez jest uwarunkowaniem genetycznym w rodzinie od kuzynki meza byly astmiki

Kobiet na ppaczce paierosów wyraznie pisze: "Nie zmuszaj osób do wdychania dymu tytoniowego"jest to palenie bierne i tak ma wpływ na dzieci.Ma to znaczenie,oczywiśćie nie zawsze jest to reguła,niektóre kobiety pala w ciąży i nic się nie dzieje,ale moim zdaniem rzuciłabym dla dobra dziecka.!