Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tam ktooosss niestey jest

Dziewczyny co robicie na swieta z dan ? zeby roczne zjadlo.

Polecane posty

Kobitki wlasnie zaczelam pisac kartke na swieta mam roczna corke i nie wiem co moge zrobic takiego zeby i ona zjadla ... Powiedzcie jak to u was ? dzieci jedza kapuste ?? groch chyba nie ??

Gość no dobra, teraz ja
kawałek ryby bez ości mozesz mu dac, zamiast kompotu z suszu zrób kompot z jabłek i mrozonych malin do ryby kawałek ziemniaka i zamiast kapusty zrób troszeczkę marchewki z groszkiem barszczyk niezbyt pieprzny i bez uszek może tylko grzybów nie dawaj piernik albo sernik też może

Gość pufa z aksamitu
Może też pierogi. Zamiast z farszem grzybowym, to farsz z jabłka lub białego sera.

kompot z suszonych sliwek to uwielbia wiec z tym nie bedzie problemu a co myslicie o pierozkach np ruskich z cebulka ?? mozna dac?

Gość a co ma być głodne ????
na pewno barszczyk, byle nie przyprawiony za ostro rybkę - ugotować , sałatkę ale bez majonezu ale z jogurtem tak mi się wydaje , sama mam podobny kłopot .... ;)

salatke z jogurtem to swietn pomysl :)

Gość a co ma być głodne ????
opłatek tez może ;)

Gość moja też ma roczek
ale bardzo mało je. Rano i wieczorem pije po 150 ml mleka bez kleiku, na II śniadanie je jogurt, kisiel, budyń lub owoce i obiad z jednego dania. Ma swoje ulubione warzywa i owoce i nie tknie nawet innych. Każdy posiłek po ok 150ml. Więc ja nie mam problemu, żeby jej coś szykować na święta specjalnie dla niej, ale może chcoiaż skusi się, żeby coś od nas popróbować.

Gość to moja mala
jest zupelnym pzeciwienstwem twojej lubi poprostu wszystko co nie ma nog i sie nie rusza :) Jak zobaczy jedzenie to czy glodna czy nie biegnie i chce ... a wazy mi 8.600 i ma 81 cm tak ze chudzinka

Gość moja też ma roczek
A moja mimo że jest takim niejadkiem, to waży 9500 i ma 78cm,