Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zfryuiiojksh

dobry krem z kwasami - proszę o radę

Polecane posty

Gość zfryuiiojksh

Proszę poradźcie mi jakiś dobry krem z kwasami, z mocnymi kwasami bo już mam dość swojej cery. Mam trądzik, zaskórniki i z racji wieku ( 32 l. ) zmarszczki. Nie mogę się już patrzyć na siebie. Proszę o pomoc.

Gość idz do dermatologa
sa tacy, ze maja razem gabinet do zabiegów niestety ale prawda jest taka ze - samymi kreamami cudów nie zdziałasz ;/ potrzebne sa zabiegi i to nie jeden a kilka -aby bylo widac efekt.. a co do kremu z kwasami- Glyco A

Gość mrowa 09435
Jeśli jeszcze nie miałaś do czynienia z kwasami, to od mocnych nie zaczynaj, bo tylko krzywdę sobie zrobisz. Zacznij od Bandi 5% albo Triacnealu (dodatkowo masz retinaldehyd, też świetny na takie problemy jak Twoje), albo toników z kwasami z Biochemii Urody, i jeśli skóra będzie dobrze tolerować to przejdziesz na mocniejsze :) Dużo informacji jest tutaj: http://forum.gazeta.pl/forum/w,211,117688747,,do_Issey_.html?v=2 I pamiętaj o ochronie przeciwsłonecznej (filtr co najmniej 30, najlepiej 50+), rano przydałoby się też coś z antyoksydantami (np. serum Flavo C z Aurigi albo jego tańszy odpowiednik z Biochemii Urody).