Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak postąpicccc ;(

Totalnie rozwalona :(((( pomóżcie, doradźcie

Polecane posty

Gość jak postąpicccc ;(

zerwałam 2 miesiace temu z chlopakiem ale chyba go nadal kocham, on mnie bardzo zranił w miedzy czasie zabawiał sie z laskami , jest fotografem ,ma doookoła modelki , ale ostatnio nawiązalismy kontakt pytałam go o powrót on powiedział że poki co nie ma sensu, pozniej że możemy rozmawiać a ja sie wkurzyłam i ostatnio przerosło mnie to i zakończyłam nie wiem czy to dobrze zastanawiam sie czy teraz go nie przeprosić? w sumie powinnam od początku wiedzieć że nie rzuci mi sie do stóp :(

Gość jak postąpicccc ;(
no prosze pomozcie mi

Gość jak postąpicccc ;(
czemu mówicie olej ch*ja :( nie znacie go... jakby był takim ch***jem to by powiedział spadaj mała albo by zniknał , nie jest to prowo . napisałam do niego. jezu raz mu pisze że to koniec końców pozniej że go przepraszam :(

Boże jaka Ty jesteś głupia! No sory, puściły mi nerwy... i Ty jeszcze go bronisz?! Dziewczyną, On Cię robił w balona a Ty jeszcze teraz za Nim latasz? opanuj się, miej trochę honoru... Wiem co to znaczy, co czujesz, ale ja potrafiłam się zaprzecz i nie odezwac więcej do takiego dupka. On się Toba zwyczajnie bawi, bedziesz zalowala... "czemu mówicie olej ch*ja nie znacie go... "-Twierdzisz tak, tylko dlatego ze jestes w niego zapatrzona, zakochana.... olej Go

Gość sweet_and_gorgeous
Przeraża mnie głupota niektórych dziewczyn :) Ja sobie tego nie wyobrażam, bo całe życie to faceci zabiegali o moją uwagę, nigdy odwrotnie :) Nie wyobrażam sobie, ze można się tak poniżać przed debilem, który jeszcze na dodatek Cię oszukał.

Gość A tak w ogóle
Nie wierzę, że takie dziewczyny istnieją..ręce opadają..może mu jeszcze ekskluzywną prostytutkę załatw w ramach przeprosin

Gość jak postąpicccc ;(
gdzie oszukał? miał wiele wad ale nie kłamał nigdy. tak w ogóle to ja z nim zerwąłam, więc może i się mści, cóż za mną faceci jakoś nie biegają a nawet jesli , to z początku są mega wpatrzeni a pozniej mnie olewają , on byl inny , bylismy razem 1,5 roku, wróżnych sytuacjach mogłam na niego liczyc, poza tym jestem mega samotna :(

Gość durna prowokacja
żaden profesjonalny fotograf nie dotknie modelki,a jesli juz to dotykanie sprowadza sie do przesuniecia np ramienia o ile modelka pozwoli.Marna prowokacja a prowokacja bo 1 nie masz faceta fotografa gdybys miala nie pisalabys takich głupot 2, Za duzo przebywasz z foto frajerami i sluchasz ich opowiesci hahahaaa wyslij sie na lepszy temat:D

"on mnie bardzo zranił w miedzy czasie zabawiał sie z laskami"- skąd ja to znam;/ weź już Go nie broń, napisałam co innego... odpuść sobie Go, znajdziesz lepszego bo na takowego zaslugujesz ale nie ponizaj się tak nigdy, nie lataj za facetem bo to olbzymi blad, sama wiem po sobie...

Gość jak postąpicccc ;(
jestes zryta jesli myslisz że nie mam co robić i zmyslam problemy . nie uprawiał seksu z żadną modelką ani nawet sie nie całował ale mówił że np. dobrze sie z nią rozmawiało /;/ wkurwiło mnie to . co oinnego "ma jedrne cyce" a co innego "jest brzydka na żywo ale fajna , z charakteru (chodziło tu o pewną znaną fotomodelkę co ma nos jakby nim pchała karuzele :P )

Gość jak postąpicccc ;(
zresztą jużmu napisałam, a on napisał że spoko i pogadamy pozniej kurde zależy mi na nim , poza tym on wiele razy jezdził do mnie jak wariat przeprasząl i balagal bym wrociła....dzisiaj znalalzm smsa zsprzed rku chyba w kórym pisał księzczniko itp. słonce, dziekuje że mi wybaczylas jestem farciarzem....itp , czemu mnie zniechęcacie? poniże się , ale co z tego? lepiej płakać że sie coś stracło/kogoś? , dać satysfakcje innej? nie wiem, pewnie i tak za kilka dni poniosą mnie nerwy i go zwyzywam . mam problemy z osobowościa...