Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (L)

dziewczyny 22-25 letnie , jak was poderwac

Polecane posty

Gość (L)

co na was działa zachecająco zakładając ze osoba która was podrywa jest normalna z wyglądu :)

Gość ZNAKIEM JEST ROZMOWA
inteligencja i dojrzałosc w sensie nie podryw: hej mała.. tylko poważniejsza rozmowa, dążąca do poznania tej osoby.

Gość lasencja1500
I tak nie masz ku­rwa szans na dziewczynę :P

Gość lasencja1500
A tak serio to zaproszenie na kawę jak najbardziej :) Tylko musi być jaki kontakt wcześniej, żeby nie było że jakiś psychopata :)

mnie by to wystraszylo jakby ktos do mnie podszedl i mnie na kawe zaprosil zreszta ja w ogole taka jestem ze uwazam sie za najgorsza najbrzydsza itp a jakby ktos podszedl to zaraz bym otoczenie obserwowala czy ktos nas nie obserwuje i sobie jaj ze mnie nie robi :o chora psychicznie jestem wiem:P

najlepiej normalnie podejść i się przywitać- ukrywaniem się za krzakami i samym obserwowaniem nic nie zdziałasz wczoraj jak wyszłam z pracy szedł do bankomatu chłopak któremu się podobam. TYlko miło sie przywitał a miał okazję mnie zaprosić na kawę. Nie zaprosił, a ja nie jestem taka co pierwsza wyskakuje z propozycją.

co bedzie? jak mam fryzure zmienic?:D kochani ja mialam wlosy na 2 mm przystrzyzone, mialam dredy, mialam irokeza, mialam 4cm wlosy, mialam dluga grzywke i krotszy tyl a teraz na spokojnie zwykla grzywka i wlosy w koka spokojnie:P

Gość a ze mna nikt nie chce sie
umowic mimo ze sie ogladaja za mna😭

ja mimo ze uwazam sie za brzydka i jakas taka nijaka ostatnio weszlam do autobusu to sie czulam dziwnie, nie wiedzialam gdzie mam oczy podziac, kazdy sie na mnie gapil jakbym wygladala z kosmosu :o

tak do Ciebie Agnieszko.. możliwe że czarny to siła..czarny też pasuje do wszystkiego i przynosi pecha wrogom:D

czarny najbezpieczniejszy kolor:P a z ta sila to na plakacie tak jakims bylo napisane:P jak jeszcze do pracy to mijam ta reklame ciagle i jakos tak mi zapadla w pamiec :) a ja dopiero teraz widze ze nie lapie sie do tematu :( mam 21lat!:(

Bo to normalne ,że ładne kobiety są samokrytyczne... :( tylko niezwykle puste lachony uwazaja się za boginię..

na fotce wygladam tak jak w rzeczywistosci swiadczy o tym fakt ze ostatnio jakas dziewczyna napisala ze widziala mnie gdzies na piatkowie w poznaniu, czyli nie jest tak zle bo mnie zapamietala:P ale po prostu ja jakos siebie nie doceniam i widze siebie jako zupelnie inna dziewczyne nic nie zmienilabym w swoim ciele moze jedynie nogi troche chudsze bo mam takie grubsze umiesnione ale od zawsze takie mialam mam szerokie biodra ktore fajnie faluja jak sie idzie:P mam czym oddychac i na czym siedziec, mam fajna twarz, charakter:P a mimo wszystko jakos cos bym innego chciala, mimo ze nic bym nie zmienila w swoim wygladzie takie chyba kobiece rozterki z braku innych zajec:P