Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (L)

dziewczyny 22-25 letnie , jak was poderwac

Polecane posty

Gość i hope so....
ok, nie wysilaj się riddicku :P za erozję masz trzeci punkt :P 3:0, hat trick :D erozja jest tak bliska memu sercu... :P biorąc pod uwagę fakt, że kończę studiować geografię-trafiłeś w mój najczulszy punkt :P no prawie najczulszy :P

ok wiec piszę jako Bożenka:D No więc droga I hope so rozumiem Twoją sprawę i mówię Ci olej go! nie zasluguję na Twoj numer. Pamietaj jestesmy kobietami i musimy być twarde i co z tego że jest sympatyczny na pewno udaję..Przecież takich mezczyzn nie ma.Pozdrawiam Bożena D .................................................................................................................... coś się wydarzyło włamanie na komputer Bożeny Dykiel:D............... Witam tu riddick1984 jak wspominałem ze z bycia madrym mozna wyciągnąć profity. Ja wyciągam tu równiez bo znam sie tez na komputerach i nie problemem jest wejsc na ten numer a więc piszę z konat Pani Bożeny..." Droga I hope so wiem ze szanujesz Bozenkę ale daj mi szanse wszak jestem swojski chłopak ktoremu trzeba dac szansę" :D

Gość i hope so....
drogi riddicku, widzę że nawet Panią Bożenkę umiejętnie podszedłeś... aczkolwiek muszę mieć na uwadze słowa mojej mentorki :P Ech, jestem taka rozdarta... Jak ta sosna... :P Ale ta erozja chyba przemawia na Twoją korzyść :) Zatem-raz kozie śmierć-piszę :D Swoją drogą-miętka dziś jestem :P

Gość i hope so....
szczęście? to się dopiero okaże ;) ale za Panią Bożenkę i włamanie się na jej konto, masz minusa :D Tego zachowania nie pochwalam ;)

Gość i hope so....
na moje potrzeby? ależ próbujesz się wybielić ;) wysłałam maila :) i wcale nie czuję się z tym dobrze ;) miałam być twardzielką, a tak łatwo uległam... chociaż, troszkę się zmęczyłeś-zawsze jakiś sukces :D

Gość moze sie jeszcze
moze sie jeszcze ktos wypowie :)

Gość nikt sie nie wypowie
:O