Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (L)

dziewczyny 22-25 letnie , jak was poderwac

Polecane posty

Po pierwsze nie jestem Panem bo nie mam we krwi wywyższania się.. po drugie zdaję sobię doskonale, że pod słowem "normalnosć" moze kryć sie wszystko.. to powiem inaczej..nie mam żadnych odchyłów:D

Gość pllllululu
właśnie , co znaczy jestem nieciekawa? dla jednego jesteś dla innego nie , nie ma uniwersalnego pojęcia "bycia interesującym"

Gość i hope so....
a ze mna nikt nie chce sie wiem, wiem... w sumie do ludzi trzeba mieć dystans i to pochwalam :) ale pamiętaj, że czasem warto otworzyć się na konstruktywne opinie innych :) nie mówię, że masz się teraz przejmować każdą bzdurą, bo to jest bezcelowe. Miej na uwadze tylko te sugestie, które Twoim zdaniem są szczere i wnoszą coś konstruktywnego dla Ciebie :) Ależ mam dziś dzień :P "Dobre rady Bożeny Dykiel" to przy mnie pikuś :P

Gość i hope so....
a zatem drogi riddicku :P Cieszę się, że nie masz żadnych odchyleń ;) Ja prawdopodobnie też takowych nie posiadam :D Choć często słyszę, że jestem nienormalna... :P Ech, ta ludzka zawiść :D

samotna pamietaj że czasmi warto zaryzykować:) nie poddawaj sie zyciu! budź się codziennie z mysłą że dam rade...

Gość i hope so....
riddick yyyy... oczywiście :P Mówię, że jestem jak Bożena Dykiel :P Powiedz tylko co Cię trapi :P Mam dziś dzień... A może by tak założyć topik "Powróżę. Przelej 5 zł na konto o nr..." Muszę rozważyć ten jakże błyskotliwy pomysł :D Sama siebie dziś zaskakuję :)

Mam pomysł i hope so skoro juz mowa o koncie to jest jakas szansa ze podasz mi numer konta gg:D bo tak sobie mysle( a co przeciez to nie boli:D) ze fajnie by bylo tak popisac... a jesli chodzi o rade jakiej mozesz mi udzielic to mam... pomóz mi jak przekonać Cie abys dała mi jakiś kontakt do swojej osoby..Tak wiem jestem męczący ale coz (swoja drogą nawet mama mowila mi ze jestem meczacy wszak rodzila mnie kilka godzin:D)

wybacz smerfne hity ja nie tanczę jak mi zagrają... mam swój rytm i styl:D ale mogę zaproponować piwo lub drinka:D

Gość i hope so....
riddick, gdybym tak od razu napisała Ci jak zdobyć mój numer, to byłoby zbyt proste :P A tak na marginesie, nigdy nie podałabym swojego numeru na forum :P Masa tutaj zboczeńców ;) A ja akurat na brak zajęć nie narzekam, więc po co mi jeszcze użeranie się z jakimiś sfrustrowanymi typami :P Pomyśl jak rozwiązać tę sytuację-ciekawe pomysły zostaną nagrodzone :D

Gość pudelssssssss
smierdzacy odpada a takich jest na pęczki;/

Gość i hope so....
jaką mam pewność, że nie jesteś zboczeńcem? udowodnij... ;) Kurczę, no jeżeli wyślę Ci teraz swój numer gg, to okażę swoją słabość ;) Musisz się jeszcze troszkę pomęczyć ;) Co tam, jestem jędzą :D

Jakbym był zboczeńcem to bym myslal jak zboczeniec prawda:) i nie siedziałbym na Tym forum tylko na innym stricte zwiazanym ze zboczeństwem

riddick1984 -------------> a ja uwielbiam jak facet tańczy koło mnie tak seksownie, to spojrzenie w oczy, przelotny dotyk... mmm się rozpływam:D

Gość i hope so....
hmmm, być może... Ale prawdopodobne jest też, że stosujesz tzw. zagrywkę taktyczną :D No ok, wierzę, że nie jesteś zboczeńcem :) 1:0 dla Ciebie, za hat tricka dostaniesz maila :P A zatem-piłka w grze :) Zadanie nr dwa :P Co możesz o mnie powiedzieć po tych kilku wiadomościach? Jaką jestem osobą? I przede wszystkim, co spowodowało że tak bardzo chciałbyś stać się szczęśliwym posiadaczem mojego numeru gg? Pamiętaj, odpowiedzi błyskotliwe są punktowane podwójnie ;)

Gość i hope so....
smerfne hity widzę, że sięgasz raczej do korzeni i bazujesz na typowej, sztampowej opinii o mężczyznach :P Co zwycięży? Rozum czy... hmmm, natura? :D

Gość i hope so....
riddick, przeczytaj moje pytanie raz jeszcze :P Chociaż nie powiem, jako "emenems" zrobiłeś wrażenie :P

I hope so -----> na niczym nie bazuję I nawet nie chcę z tobą rywalizować:p Ale nie powiem, zatańczyłabym z jakimś przystojniakiem:D

piłka w grzę świetnie.. tylko żebym sobie samobójczej nie strzelił:D Dlaczego chcę Twoj numer? To proste niektorzy zbierają znaczki,inni monety.. a ja numery gg fajnych kobiet ot takie hobby:D heh a na poważnie to choćby dlatego że nigdy nikomu na forum nie podałas takowego numeru, wiec to będzię dla Ciebie nowe doświadczenie. Najważniejsze jest jednak,że numerów gg jest kilkanaście milionów z czego polowa nalezy do kobiet. a Tylko 5% z tejze grupy to wartosciowe i sympatyczne osoby i wierzę że TY wsrod nich sie znajdujesz.:)

Gość i hope so....
2:0 :P

Gość i hope so....
smerfne hity ale o jakiej rywalizacji my tutaj mówimy? :P Ja o nic nie walczę, więc myślę, że trudno byłoby powiedzieć o rywalizacji ;) W sumie, też bym zatańczyła... :P

Pani smerfne hity nie kazdy "playboy" z wygladu jest warty poznania.... przewaznie wnetrze jest pieknę...dla smerfów gargamel był brzydki i ochydny a jednak klakier go kochał:D

riddick1984 --------> a kto tu mówił o poznaniu:D Ja stwierdziłam tylko że z owym przystojniakiem zatańczyłabym, ot co:)

Gość i hope so....
Ok, zadanie nr trzy :P Wiemy już, że jako Pani Dykiel sprawdzam się doskonale :P Ale teraz Twoja kolej ;) Odpowiedz na wiadomość tego typu: "Droga Pani Bożenko. Czuję się zakłopotana, gdyż jakiś obcy, nie powiem-całkiem sympatyczny mężczyzna napastuje mnie i prosi o mój numer gg.Co robić? Tylko niech mi Pani nie pisze, że mam pójść za głosem serca-wszystkie wróżki mi tak już poradziły, lecz Pani opinia jest dla mnie najcenniejsza. Proszę o pomoc. Ja cierpię :D Z góry dziękuję i pozdrawiam. Pani wierna fanka-I hope so...." Do dzieła :P