Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riddick1984

Kobiety warte poznania..

Polecane posty

Gość minimo
Mam ochotę na niezobowiązujący flirt, czuje się totalnie niedopieszczona....

Gość minimo
Proponuje żebys wyobraził sobie mnie...poznał. Zobacz w swoich myslach, długowłosą szatynkę, bardzo zgrabną z niedużym jędrnym biustem, krągłą pupą, rozmarzonymi, ogromnymi zielonymi oczami, delikatnymi obojczykami, zadbanymi dłońmi z długimi, naturalnymi paznokciami. Zobacz tą kobietę prowadzącą auto, biegająca z mp3 w uszach i dużym owczarkiem niemieckim- suczką. Czytającą powieść sensacyjną lub kryminał owiniętą w pled i z lekkimi wypiekami na policzkach. Poważną ale serdeczną i kochającą dzieci przedszkolankę, wijącą się w zmysłowym tańcu, w półmroku, w króciutkiej, opinającej ciało sukience i seksownych szpilkach...zobacz ją....

Gość CudnaDziewczynaFrYzjeraNiMa
minimo ty jestes w sobie zakochana

Gość minimo
Owszem....i polecam to każdemu...wspaniałe uczucie być w zgodzie ze sobą i akceptować się w pełni.

Gość minimo
Kogo szukasz...partnerki na stałe? Kobiety ciepłej, uczciwej, kochającej, dobrej przyjaciółki....Takiej, do której zawsze chcesz zadzwonic lub która zawsze chcesz zobaczyć gdy w twoim życiu zdarzy sie coś istotnego i ważnego. A może kobiety przy której chcesz zapomnieć...o wszystkim...przy której będzie liczyła się tylko ta chwila, nic poza tym.

Gość minimo
Riddick nie rozumiem stwierdzenia "kochasz siebie to przykre" przykre jest to co piszesz. Akceptuje siebie, każdy powinien, wiesz jak łatwo się żyje posiadając taką akceptację?

Gość minimo
wiedziałam że tak odpowiesz.... :) No i co mam ci napisać...że jestem mega wspaniałą kochanką, istnym wampem, do tego niewyobrażalnie wspaniale gotuje, jestem bardzo oszczędna a przy tym wygladam jak milion dolarów, chce miec gromadkę wspaniałych dzieci ale spełniać się zawodowo, mieć pasję....teraz mogę być kim chcesz.

Gość aha i achhhh
ja chyba jestem warta poznania i ludzie lubia ze mną przebywać, mam wielu przyjaciół, ale co z tego......Dobranoc. 🖐️

Gość aha i achhhh
P.S. jesteś prawie w wieku mojego starszego syna, dlaczego wy źle szukacie wszyscy???????????

Gość minimo
Dobrze koniec komedii, sama się śmieje z głupot które piszę heh :) No nic, masz moje słowo że są jeszcze na świecie kobiety warte poznania, to już okazy wymierające ale jak się postarasz znajdziesz taką dla siebie :) Życzę ci tego a póki co mniej siedzenia na kafe, człowiek sie nieco uwstecznia, znam z autopsji. POza tym mam na imie Martyna, bardzo mi miło :)

Gość minimo
mojej połowy nie ma przy mnie juz dość długo, brakuje mi rozmów, wspólnych chwil, brakuje mi nawet głupiego leżenia i przerzucania kanałów w tv, brak mi wspólnego pichcenia, brak mi zasypiania w jego ramionach, budzenia sie koło niego, zapachu jego ciała, wspólnych kąpieli przy świecach, miziania, zaśmiewania się do łez, buszowania po centrum handlowym.......po co ja to pisze, ludzie zgłupiałam z tej tęsknoty.

Gość minimo
Miło mi Sławek :) A jak to z Tobą? Nie masz teraz nikogo na stałe? Pewnie za Tobą jakiś nieudany związek? Widze po nicku że jesteś 2 lata starszy ode mnie :)

Gość minimo
Jeśli chcesz posłuchać biadolenia stęsknionej kobiety czemu nie :) Ja tez chętnie Cie wysłucham

chce :) to moze podasz mi namaila ktory mam w profilu swojnumer gg co? bo tutaj niebezpiecznie tak upubliczniac

Gość minimo
ehhh sama nie wiem, jeszcze będzie mi sie z Toba tak fantastycznie gadało że namieszasz mi w głowie ;)

Ależ Martyno ja do niczego nie zmuszam:) chyba dobrze jak się będzie milo rozmawialo.. no ale jak wolisz:)

Gość minimo
No to Sławku, zostawiam cie w dobrych rękach koleżanek z kafe, myslę że dobrze się tobą zajmą, ja uciekam do łóżeczka, jutro kolejny długi dzień w pracy, słodkich snów kolego, ciao.

Gość minimo
Dostaje alergii gdy mówi ( piszę) się do mnie per Martyno...wrrrr....kojarzy mi sie z wyjątkowo niesympatyczną, apodyktyczną koleżanką ze studiów...ale ja nie znosiłam tej dziewczyny. To coś w stylu Sławomirze.... No i nie lubię średniego zainteresowania moja skromną osóbką :) Wole być number 1 dlatego zwijam żagle i zmykam, pozdrawiam cieplutko