Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk.....

Fałszywy przyjaciel?

Polecane posty

Gość Patryk.....

Witam. Otóż mam następujący problem. Zacznijmy od tego że we wrześniu rozstałem się z dziewczyną. Mój przyjaciel z którym kumpluje się od co najmniej 4 lat nigdy z nią za bardzo nie utrzymywał kontaktu (przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo) ale z miesiąc po moim rozstaniu zaczął dość często o niej wspominać. Mówił np. Że ona jedzie do Patryka i że myślał że to do mnie. Że ona handluje świeczkami itp, itd. Takie sprawy o których w sumie nie miałbym skąd wiedzieć. Gdy ja się go zacząłem tak mocniej dopytywać to mi mówił że ja sobie jakieś akcje wkręcam... I pewnego dnia powiedział mi że w sumie ona tzn moja była jest dobrą dziewczyną, że nie puszcza się na prawo i na lewo i że mógłbym do niej wrócić. Ja mu odpowiedziałem że na pewno nie bo zrobiła parę "rzeczy" których jej na pewno nie wybaczę. I on do mnie wtedy "Nie no ok spoko ja Ci to mówię po prostu jako dobry kumpel, przyjaciel" A ok tygodnia później skomentował jej zdjęcie pisząc "ślicznie heehee ;)"... ;/ I nie wiem co teraz o tym wszystkim myśleć ;/ co wy sądziecie na ten temat? A dodam jeszcze że pewnego razu moja ex zadzwoniła do niego po to aby jej piwo otworzył ponieważ ona nie miała czym, a była niedaleko jego domu. Byłem akurat przy tym jak dzwoniła

Gość jako koleś powiem ci
że może ją po prostu "rżnie" ?

Gość ^^^^^^^^^^^^^^^^
Nie wiem ile masz lat ? hmm .. 16-19 ? ;) pytam z ciekawości tylko . Miałam podobne doświadczenia tylko z przyjaciółką i jej chłopakiem . (Czyli tak jakbym była tym kolegą :P ) no więc kiedyś jak byłam młoda i głupia to przyjaciółkę specjalnie podjudzałam .. żeby była z tym typem a tak naprawdę to ja po prostu zbierałam informacje na jego temat , no po prostu chciałam Jego dla siebie . Więc wydaje mi sie , że ten przyjaciel też próbuje hmm ją poderwać .

Gość Patryk.....
No mam 18 lat... Ale jak mogę teraz do tego dojść co i jak??

Gość ^^^^^^^^^^^^^^^^
A masz kontakt z tą byłą ? Czy w ogóle nie gadacie ? No nie wiem może po prostu tak podstępem Jego wypytuj co i jak .. Albo jacyś Wasi wspolni znajomi może ? ;)

Gość Patryk.....
Kontakt był ale taki urywany. Teraz od jakiegoś czasu egl. Moja ex ma nowego chłopaka niedawno zdjęcia wstawiła... Ale i tak mnie strasznie dziwi to wszystko. Zapytał bym się tego przyjaciela wprost ale przecież i tak mi prawdy nie powie

Gość Patryk.....
od jakiegoś czasu w ogóle*