Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeopmocp

mogę byc w ciazy?

Polecane posty

Gość proszeopmocp
dotknal swoja"brudna" reka mojej:/

Gość BezObaw
no to jakim cudem mialas jego sperme na rece??

a ty przy oddawaniu moczu dotykałaś palcami pochwy.... dziewczyno (a raczej dziewczynko) marsz do książek a nie do łóżka z facetem

Gość proszeopmocp
nie dotykalam :) ale dotknełam papieru , ktorym sie podtarlam

i plemniki w cudowny sposób przeszły przez papier ;D dziewczynko daj sobie spokój z zabawą w dorosłość i dorośnij, bo dorosłość wcale nie jest taka fajna jaka się wydaje

Gość BezObaw
A ile masz lat. mozna wiedziec?

Gość proszeopmocp
no np jesli dotknelam papieru i ta sama strona sie podtalam? no to raczej ?

Gość ło matkoooo
jak mozna miec wytrysk podczas całowania? ile wy macie lat po 12? 13?

Gość proszeopmocp
nie jestes tu od zadawania pytan :) tylko od odpowiadania na nie, jak Cie to tak bardzo interesuje to zaloz sobie swoj wlasny topik

Gość proszeopmocp
cza cza dzieki za pociesznie,za klka dni zrobię test Quick Vue

Gość proszeopomcp
rano Zrobilam test. wynik negatywny. okres mam dalej. 5 dzien. mimo wszystko dalej sie boje:( wmawiam sobie nawet jakies mdlosci :/

Gość proszeopomcp
martwie sie i tak:/

Mam nadzieję ze to tylko prowo:O Bo nie wiem jak ty sobie to wyobrażasz zajsc w ciażę bez stosunku.... niepokalane poczęcie? Autorko ile masz lat?

Gość proszeopomcp
ale nasienie moglo znalezc sie przy wejściu do pochwy

Gość malinki/jagody
Ja pierdole ale gros suka Weź dziecko już nic niepisz.Jak mu loda robiłas i spermę lyknelas to też w ciąży możesz być naprawdę :) :/

Gość proszeopomcp
nie robilam:/ przeciez Pisalam

Gość proszeopomcp
nie robilam:/ przeciez Pisalam

Gość proszeopmocp
a wiec test zrobilam rano Quick Vue (cos takiego) wyszedl negatywny. Rozowa krecha przy kontrolce,w testowej nawet lekkiej kreseczki nie bylo. Po 5 minutach to samo. Wiem ze mialam nie spr wyniku po jakims czasie,ale sprawdzilam po godzinie i to samo, wielka jedna krecha. Test wywalony Co do okresu, wczoraj myslalam,że dzis juz po okresie sladu nie bedzie. Wiec wzielam tylko wkladkę. Ale niestety przesiakła co mnie raczej ucieszylo.. Zoladek dalej scisniety bo ciagle sie denerwuje,ze test sie pomylil. Mam jeszcze drugi test Quick Vue i kupilam 2 innej firmy(jakies paskowe) Po swietach pojde na badanie krwi.

Wiesz co, idz się leczyc... nie jesteś w ciąży raczej nigdy od podcierania się papierem nie będziesz. Proponuje isc ale do psychiatry a nie na badania krwi.. Skoro nie wiesz pewnych rzeczy to sie za nie nie bierz proste...

Gość proszeopmocp
ALE nie wykluczam ze mogly sie tam dostac plemniki bezpośrednio z ręki

Gość wg mnie mozesz byc
ZROB TEST! wszystko moze sie zdarzyć.

Gość Wroclovianka
w ciąży na pewno nie jesteś. przestań panikować. a tak na przyszłość, to zanim rozpoczniesz współżycie dowiedz się więcej o swoim organizmie, cyklu ( co to są dni płodne i niepłodne-ale raczej nie ufaj metodzie "na kalendarzyk", bo wtedy faktycznie mamą zostaniesz) i poczytaj choć odrobinę o plemnikach, ich żywotności i szalonych wyścigach z papieru toaletowego do komórki jajowej :)

Zwariowałaś. NIE JESTEŚ W CIĄŻY. Nosz cholera, taki nieuzasadniony strach jest idiotyczny. Nazywają się do-edukowanymi, świadomymi i przezornymi, a gówno wiedzą! W ciąże jest bardzo cięzko zajść (wiem coś o tym) i trzeba być osobą totalnie nieodpowiedzialną, jeżeli stało się to "przypadkiem", ewentualnie trzeba mieć wyjątkowego pecha. Nie jesteś, do cholery, w ciąży, a Twój strach jest DE BIL NY.

Gość dlaczego jej dokuczacie?
kazda z was w wieku 14-18 lat bala sie ciazy poprzez dotykanie reka po masturbacji,kazda z was kupowla atesty ciazowe itd. to tylko kolejna dorastająca dziewczyna:) nie w ciazy nie bedziesz, dopoki facet w ciebie nie wejdzie,pozdrawiam nawet dziewica maryja nie zaszla w ciaze przez reke

nie kupowałam testów ciążowych kiedy nie uprawiałam seksu :D:D:D jak można przenieść wyschnięte plemniki na papier z papieru do ... a w ogóle to ja przy podcieraniu nie wkładam sobie papieru do pochwy, buahahahhaa :D:D:D:D nie no nie mogę, głupota niektórych powala mnie na kolana :D Jasne, zrób jeszcze z 10 testów normalnych, 5 z krwi i dalej się bój :D:D