Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiacha

miesiaczka w polowie cyklu

Polecane posty

Gość sylwiacha

witam Zwracam sie z zapytaniem, czy moze ktoras z was miala podobny problem. Pod dwoch tygodniach dostalam znowu @, ktora jest dosyc intensywna i strasznie bola mnie plecy i brzuch. W ogole po poprzednim @ nie przestaly bolec mnie piersi i czulam sie jak przed a nie po. A dwa dni przed obecna zaczely mnie strasznie bolec plecy. Poczatkowo myslalam ze sobie naswyrezylam bo mam 2 letnie dziecko, ktore czasami trzeba nosic. Poierwszy raz mi sie to zdarzylo. Poza tym moje miediaczki sa straszne dlugie i mocne z duza iloscia skrzepow. Czy ktos wie ci to jest?

Gość różne wersje
najprawdopodobniej zaburzenia hormonalne,też mi się tak zdarzyło i wyszło właśnie to.Idź do lekarza,on będzie najbardziej kompetentny aby udzielić ci szczegółowych wyjaśnień.

Gość sylwiacha
a moze to poronienie. Troche poczytalam i tak to wygada. Obfite krwawienie, szczegolnie w piwrwszy dzien pelno kwi i skrzepow, straszny bol plecow i brzucha. Kolor krwi tez jest jakis inny. Mam juz 5 dzien a ciagle mnie wszystko boli. Chce isc do lekarza ale czekam az przestanie leciec.

Idz koniecznie, nie czekaj aż przestaniesz krwawić. Ja tak miałam w zeszłym tygodniu, pojechałam natychmiast do ginekologa i co? Mam torbiel na jajniku - wielgaśną. Własnie czekam na operację