Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ruda Zardzewiała

pytanie do ludzi z gustem:)

Polecane posty

Co roku Prezes organizuje nam Wigilie dla pracowników. Zawsze wiąże się to z małymi kopertkami od Gwiazdora:) My co roku w podziękowaniu dajemy mu jakiś prezent za 300 - 400 zł Macie jakieś pomysły??????????????????

to macie jakies pomysły???????????? To zadanie spada na moje barki już chyba 6 raz! Nie mam żadnego pomysłu! Limit wyczerpany!!! Kilka podpowiedzi: - jest po 50 - tce - Jest kierownikiem dużego Pensjonatu - ma dystans do siebie p.s. odpadają alkohole, teczki, aktówki...

Gość Zawijaska
Może jakiś wypasiony album o tematyce która go zainteresuje, pasjonuje sie czymś?

Gość a ten lekarz do którego
a ma jakieś hobby?

Gość sfdsdfads
a co juz mu kupiliscie w poprzednich latach??

Interesuje się kasą:P W sumie to stary kaszub! I jakieś albumy.. to szkoda fatygi, bo je gdzieś pierdolnie i bedą sobie leżeć... Jakiś czas temu zamówiłam mu taką wielką rzeźbę do Kawiarni z grawerem... łaził i się cieszył:P Kupiliśmy wizytownik, długopis i brelok do kluczy - z grawerem firmy - też strzał w dyche! Aktówkę też dostał.

U mnie w pracy to koleżanka się tym zajmowała... w sumie to ona się przyjaźniła z dyrką :) Raz kupiła od nas buty- zaznaczam, że one się bardzo dobrze znały, a nasza dyr miała fioła na punkcie butów... także przeszczęśliwa była :) innym razem daliśmy jej talony do APARTa na jakąś tam sumę i kupiła sobie pierścionek. Prezesowi z kolei kupiliśmy raz jakąś tam zastawę czy coś, która się strasznie spodobała jego żonie ( było z tą żoną ustalone :P) a na następny raz dokupiliśmy mu coś tam do tego kompletu :)

Kiedyś wiem, że kupili mu moi poprzednicy sweter i polar (ale on był wtedy w separacji z żoną:P) Dla mnei to takie dość "intymne" prezenty... no nie? Poza tym... co mam iść mu metki oglądać,aby rozmiar poznać:P

Gość Jeśli ubiera się elegancko to
może spinki do mankietów,spinka do krawatu...portwel,elegancki stojak na wino

Gość mój siostrzeniec
moze jakis obraz?

Jak chcesz, ty wyślę ci moje zdjęcie, oprawisz w ramkę i będzie jak znalazł. Ponoć ma oryginalny typ urody:D