Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola2222222.

najpiękniejsze zaręczyny waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość ola2222222.

?

Gość INDYWIKATOR
super temat - sama ciekawa jestem

Ja miałam cudowne zaręczyny ;) moje dziecko miało wtedy 2 miesiące :) Był koniec roku szkolnego ( miałam wtedy 18 lat więc chodziłam do szkoły). Po zakończeniu roku mieliśmy isć na pizze ze znajomymi z klasy. Staliśmy sobie przed urzędem stanu cywilnego i mieliśmy wybrać restauracje. Dziewczyny strasznie marudziły, że nie tu, tylko tam itd... potem okazało się, że nie bez powodu tak marudziły ;P Ciągle mnie zagadywały zobacz jakie to, zobacz jakie tamto i okazało się, że z tyłu podszedł mnie mój obecny mąż :P klęknął przede mną z kwiatami, pierścionkiem na środku miasta :D obcy ludzie bili brawo, koleżanki śpiewały sto lat a my od razu weszliśmy do tego USC i zaklepaliśmy datę ślubu :D Piękne to było :)

Gość INDYWIKATOR
ostra - oryginalne ale zbyt publiczne .

Gość ola2222222.
mi się takie nie podobają najbardziej bym się cieszył gdyby mi się oświadczył na szczycie jakiejś góry, którą razem zdobyliśmy. Upoceni, zmęczeni a on wyciąga pierścionek:) piękne:)

mi najmniej się podobają takie zaręczyny oficjalne. Czyli zaplanowany obiadek, rodzice, teście, pierścionek i klękanie faceta dosłownie na planowane zawołanie -.- ja bym tak nie chciała :/ z zaskoczenia fajnie :D

Gość ola2222222.
no takie oficjalne są naprawdę słabe

Gość ola2222222.
up