Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meredith-m

Kolorowe butki do sukni ślubnej

Polecane posty

Gość meredith-m

Dziewczyny na pewno chodzicie po sklepach w poszukiwaniu butów, więc jak byście znalazły jasnobłękitne buty, które nadawałyby się do ślubu to bardzo proszę o informację :) A tak a propos, co myślicie o kolorowych bucikach do sukni ślubnej? Pokażcie swoje buty :)

W wiekszych miastach buty slubne mozna zrobic na zamowienie i ceny podobno wcale nie sa az tak duze za to, wiec zorientuj sie, bo moze w okolicy znajdziesz taki zaklad. Wtedy wybierzesz sobie tkanine i obcas. Ja bede miala biale takie: http://www.bialebuty.com.pl/index.php?m=Main&f=Assortment&id_ass=3603&s=qcj5c83686he3euv8rmu5e88gb54siow

Kształt bardzo ładny, ale strasznie skromne. Jeśli masz "bogatą" i ozdobną suknię to będzie dobrze, jak masz równie prostą i skromniutką suknię to może to nie wyglądać najlepiej. Ale to tylko moje zdanie ;)

Gość :O:O
a co ty bys chciala do prostej, skromnej sukienki buty z fajerwerkami??:O:O o kuurwa, gustu za grosz nie masz:O:O:O

Wow! Suknię masz piękną! Do takiej ozdobnej sukni to jak najbardziej pasują jednolite buty :) i zdecydowanie bez tej kokardy! :P te pierwsze, o których pisałam, że skromniutkie będą moim zdaniem najlepsze.

Gość gfhj
Mnie się podobają buty w kolorze sukni. Jak biała, to białe :)

Gość nie był drogi
a mnie podobają się kolorowe ale np ciemna czerwień albo fiolet żadnych pstrokatych :)

Gość KasiaKorda
ja sobie chodziłam po portalach i zauważyłam fajny artykuł o butach. Co prawda o kolorach jest tam niewiele, ale doradzają na temat różnego rodzaju butów: http://supersluby.pl/index/artykuly/category_id/6/item/2193 Bo na przykład moja koleżanka zażyczyła sobie, żeby na jej ślub każdy przyszedł w trampkach. Co lepsze, sami Państwo Młodzi też mieli je na nogach!

Jak młodzi mają taką wizję, że chcą trampki to ok - ich wola, ale jak "sobie zażyczyli" żeby goście też przyszli w trampkach to są moim zdaniem zwykłymi (przepraszam za wyrażenie) idiotami :o

Gość w trampkach
to ja chodzę bardzo chętnie ale k** bez przesady narzucać to jeszcze gościom na wesele :O:O na wesele to się ubieram elegancko. Zburaczałe panieneczki młode pfff