Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włochata

włochaty problem :(

Polecane posty

Gość włochata

potrzebuje Waszej pomocy w dość intymnym problemie a jest nim nadmierne owłosienie nóg. jest to problem, może nie zimą, ale latem i owszem. mam dość spędzania długiego czasu na depilowaniu nóg żeby następnego dnia robić to samo. czy znacie jakieś sposoby umożliwiające pozbycie się nie chcianego owłosienia?

Gość Karambaaa
Jest wiele sposobów, maszynki jednorazowe, depilatory, kremy, żele. Co prawda żadna z nich nie usuwa ich na stałe, ale depilator daje efekt na dłuższy czas :)

Gość włochata
te które wypisałaś są mi znane, ale nie skuteczne. owszem depilatory są nieco skuteczniejsze, ale też nie wiele dają.

Gość Nanooowa
a probowałaś wosku? ja tez mam ten problem i u mnie skutkuje. chociaz to tez zalezy jakie masz wlosy i za pierwszym razem isc do kosmetyczki.

Gość kfiatowa
Wiesz co powiem tak, problem jest mi znany, ale na szczescie rozwiazany :D ja tych paskudnych wlosow pozbylam sie w salonie Elite dzieki depilacji laserowej. I uwierz mi ze jestem z tego powodu bardzo zadowolona, i mam wiecej miejsca w łazience :)

To prawda depilacja laserowa to jedna z najskuteczniejszych metod pozbywania się owłosienia. Najłatwiej i najszybciej pozbyć się niechcianych włosków z nóg. Fakt ten warszawski salon jest dobry, bo wyróżnia się tym, że posiada trzy różne urządzenia do depilacji, zawsze dobiera metodę indywidualnie do klienta. Ja u nich robiłam górna wargę, ale idzie tak szybko jak z nogami...:) Jestem w trakcie.

Gość musztarda78
Ile dziewczyny płaciłyscie za depilacje laserową okolic bikini? Czy w 3 sesjach mozna sie zamknąć?

@Musztarda - to zależy. Jak robisz prawdziwym laserem diodowym to 3 zabiegi powinny wystarczyć (za trzecim razem usuwa się do 96% włosów). Przy IPL-ach i temu podobnych 3 na pewno nie wystarczą. Najlepszy jest oczywiście Light Sheer Duet, ale nie każdy gabinet go posiada. Zwróć uwagę na rodzaj lasera, bo ceny mogą być podobne a urządzenia skrajnie różne. Potem okazuje sie że pieniadze wyrzuciłyśmy w błoto bo laser był do kitu.Niestety taka prawda - cena to nie wszystko...

Gość ant egg oil
ja kupilam olejek z mrowczych jajek i czekam na efekty....