Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie dostałyście

jakie macie pierścionki zaręczynowe ?

Polecane posty

Gość jakie dostałyście

pokazujemy

Gość hej baby
cycki pokażcie będzie ciekawiej pustaki, jakby kurwa nie te pierscionki to życie dla was nie miałoby sensu

Gość mikolisad
a jak wyglada pierscionek z Brylantem: 0,04 ct ? duzy on jest ten brylant czy lepszy z cyrkonia

I znowu wyzywanie!? Trochę kultury, bo nam nie chodzi o chwalenie, ale raczej o porównanie gustu panów. Pewnie zaraz się okaże, że prawie każda z nas ma pierścionek z jednopunktowym oczkiem ;) Ja swojemu narzeczonemu od razu powiedziałam, że takiego nie chcę i dostałam ten: http://www.yes.pl/bizuteria/pierscionki/cena_1000_1999/41713-pierscionek-z-brylantami-BB-Z-000-Y01-3549

Gość hej baby
powiedzieć wam coś? my faceci mamy kompletnie w dupie te wasze pierścionki i to jak będą wyglądały ale dla was życie zaczyna się i kończy na wielkości diamentu, jaką trzeba byś pustą blacharą, żeby ten problem urastał do rangi zasadniczego... 80% z was tyczy się to co napisałem i nie pierdolić mi tu, że chodzi o pochwalenie się, większość facetów nie kupiłoby w życiu pierścionka, gdyby nie musieli tym obrzydliwym typowym i pretensjonalnym gestem ratować wasze notorycznie nadwątlone ego

ja wiem że jesteście szczęśliwe ....ale uczucia widać po pierścionku jaki dostałyście?

Jesteście przed miesiączką czy co!? Kto powiedział, że pierścionek świadczy o miłości? Nikt! To może sukni też nie pokazujmy i butów też nie, najlepiej schowajmy pierścionek na dnie szafy żeby nikt nie widział i nie ukradł :P Wszystko sobie pokazujemy na tym forum i jest dobrze, ale pierścionki jakoś Was wybitnie w oczy rażą :o

Gość jakajakatutajzima
a ja nie mam pierscionka zaręczynowego.............:P i jestem najszczęśliwszą mężatką już 6 rok :)

ja akurat uważam że jako kobiety to lubimy rozmawiac o takich pierdołkach , tym bardziej że jestesmy anonimowe i tak naprawde to nie jest chwalenie się skoro nawet się nie znamy. Dla niektórych kobiet to wielkie przeżycie dostac pierścionek , jak sobie przypomne siebie szalejąca po stronach w poszukiwaniu idealnego krążka to mi się śmiać chce. Mój pierścionek i tak nie wygląda na jakis tam drogi więc tylko ja i mój M wiemy że to brylany i jakoś mnie to nie martwi

Gość sama jestem kobietą i zgadzam
sie z tym ,że to puste te wasze pierścionki zaręczynowe :O :O \jesli faceta nie stać na taki od 2000 w zwyż to znaczy ze ma spadac?! Mój mąż podarował mi na zaręczyny srebrny piękny pierscioneczek za greosze i nie miało dla mnie znaczenia ,że jest tani :O A dla was widze diamenty i brylanty itp ...i nie pierdżcie mi tu ,że sie czepiam i że wam chodzi o sprawdzenie gustu panów ...matko jakie to żałosne !!!!!! Naprawde faceci mają w dupie te wasze pierścionki i kupują je tylko po to aby sie żadna nie kwasiła 🖐️

Gość brochy se popokazujcie
czyja przed ślubem ładniejsza głupie tłuki !!!

zazdrościcie głupoty?? hmmm raczej nie ma czego zazdrościć.... w życiu jest coś ważniejszego niż pierścionek....osobiście mogłabym dostać lizaka w dniu zaręczyn jeżeli wiedziałabym że dana osoba mnie kocha:p

Oczywiście, że ja też bym mogła dostać zwykły pierścionek i nawet spodziewałam się srebrnego, ale mój zaszalał i co ja mu zrobię :) Nigdzie nie napisałyśmy, że kochają nas przez to bardziej, dlatego nie wiem skąd Wam się biorą takie głupie myśli? :o Topik brzmi pokazujcie, to pokazałyśmy, a to że szanowne koleżaneczki się oburzyły to już chyba tylko ich własny... problem? kompleks? zazdrość? Nie będę oceniać, bo same wiedzą najlepiej, co nimi kierowało pisząc takie bzdury...

Gość Che cosa ne pensi
uppup

Gość niezapominajka Ajka
Ta, która dostala cyrkonie zawsze będzie się bronić. Każdy wie, że to żaden kamień... Sorry ale cyrkonie to noszą 8 letnie dziewczynki :) Taka prawda. Nie każdy pierścionek z brylantem jest drogi... poza tym facet nie oświadcza się z dnia na dzień, co za problem odkładać pieniążki np przez 8 miesięcy, Uważam, że nawet średnio zarabiający mężczyzna uzbiera wystarczającą sumę. Ale większość z nich należy nazwać SKNERĄ. I nie wierze, że jest dziewczyna która by nie chciała brylantu, nie wierze i juz :P

Gość bhnbjhbmb
nie musi być brylant, może byc diament, szafir, szmaragd byle nie cyrkonia, takich mam na pęczki, zareczynowy musi być tym najlepszym w życiu teraz pewnie mnie zjedzie, a co tam, rybka :-P ja dostałam z szafirami i diamentami

Gość i czym się chwalicie
bo wasi faceci się nie popisali wieś tańczy i śpiewa

Gość stigma
meredith-m ale wioskę nosisz na palcu, świeci się jak wiejskie dicho

Gość stigma
Nie chciałabym brylantu, bo i po co? Nie lubię nosić pierścionków i od swojego nie wymagam kupowania świecideł.

Gość Zniesmaczony strasznie
niezły PUSTOSTAN tutaj mamy

Gość dorota1206
Witam.Ja jeszcze nie dostałam pierścionka...Najpierw musiałam sama wybrać.Tak zdecydował mój ukochany.Nie powiem-łatwo nie było.Wszystkie są piękne i chciałabym mieć po jednym na każdy palec:-)W ostateczności mam zamiar zdecydować się na taki:http: www.allegro.pl/listing.php/user?us_id=13794146 To ten nowoczesny z białego złota z brylantem.Jak Wam się podoba?Bo mi baaaardzo:-)

Ja mojego pierścionka nie noszę odkąd dowiedziałam sie ile kosztował :o uważam że mój facet przesadził trochę z ceną i teraz pierścionek leży sobie w sejfie w banku i udaje lokatę kapitału bo nosić go nie będę. Zresztą i tak nie przepadam za pierścionkami i męczę sie wystarczająco w obrączce