Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martysieńka

Jak rzucić urok na chłopaka?

Polecane posty

Gość Martysieńka

Mam takie pytanko. Jak rzucić urok na byłego chłopaka. Z którym byłam bardzo długo. I po dłuższej rozłące zrozumiałam, że rzeczywiście go kocham. Zerwał ze mną tylko dlatego, że moje byłe przyjaciółki coś mu powiedziały. I od tamtej pory odzywa się tylko wtedy gdy naprawdę nie ma wyjścia i musi. No. I chciałbym go odzyskać. Już wszystkiego próbowałam. I to jest moja ostatni nadzieja. Także jak wiecie jak to piszcie. Bardzo proszę.

Gość kikidee
pijesz 3 łyżki wody wsadzasz grzebień pod poduszke i przed zaśnięciem caly casz o nim myślisz

Gość kikidee
jaja normalnie nikogo do milości nie zmusisz weź go olej skoro bardziej wierzy innym niż tobie jesteś dziecinna ludzie gorsze problemy mają a ty o jakims fagasie piszesz

Gość to ja i nikt inny!!!
Dodajesz mu do żarcia krwi miesiączkowej i jest twój :D

Gość Martysieńka
tak. a kochałeś/aś, nie wiem kto ty, kogoś tak bardzo że wszystko byś dla tej osoby zrobił/a?! I wiem że ludzie mają większe zmartwienia. Ja też mam. Ale najbardziej w świecie chce go odzyskać.

Gość Martysieńka
haha... nie no... nie przesadzajmy... macie może jakieś namiary do odpowiednich osób? Które zajmują się tym?

Gość to ja i nikt inny!!!
Ale to jedna z najstarszych i ponoć najskuteczniejszych metod :D

Gość Martysieńka
No to już w ostateczności spróbuję... ;D

Gość kikidee
dear marysieńko jaka miłość?miłośći nie ma.twój fagas pewnie te twoje koleżanki dymał.widać że jestes młoda i glupia jeszcze pożyjesz troche to sie przekonasz nie trac czasu bo nie warto weż sie za nauke a nie jakieś czary wymyślasz gdyby cie kochał to byś tu teraz nie pisała

Gość UWAGA NA OSZUSTA(jacek1771@gma
Jakiś czas temu korzystałam z pomocy Czar-dzieja jacek1771@gmail.com i zero efektów i 0 zwrotu pieniedzy. nie dajcie sie mu oszukac to zwykly naciagacz

Gość znam 3 super sposoby
1. Dolać do napoju krwi z okresu. Najlepiej świeżej 2. wsypać do napoju spiłowane paznokcie 3. nosić pod pachą jabłko przez 15 minut a potem dać mu do zjedzenia Podobno działa. ps. Panowie, nie pijcie nic u lasek które są w was zauroczone :classic_cool:

Gość pawian travian
1. ugotuj grochówke. 2. zjedz ją. 3. spotkaj sie z tym chlopakiem. 4. puść bonka w jego pobliżu. chłopak jest już twój na wieki!

Gość pawianus travianus
jabułko z pod pachy, powiadaszzz... zacny pomysł milordzie

Gość rodzina paviana traviana
tato, tato, daj mi jabułko!