Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miodem plynacy

"Miodowe lata" - lubicie serial?

Polecane posty

Gość miodem plynacy

Ogladaliscie?

Gość pomarańczka AHAHA
ja ogladałam ale wpadłam w depresje i wyrzuciłam telewizor :(:(:O:O

fajny serial a najbardziej smieszne bylo jak karol z norkiem ukladali jakies piosenki:)

Szkoda że juz nie robia nowych odcinkow :( bo pozniej te Całkiem Nowe lata miodowe to już nie było to samo

Gość hihihihihihihihi
Niepotrzebnie zmienili potem Alinkę, ta nowa się absolutnie nie nadawała, ta pierwsza tworzyła właściwy klimat. Mysio - Pysio :P

Gość hihihihihihihihi
Ta nowa to była prawdziwa żona Żaka, nie nadawała się niestety.

Gość buehehehh
zajebisty jest ten serial, kazdy odcinek śmieszy. no może poza tą drugą odsłoną serialu gd juz przeprowadzili sie na jakies przedmiescie to juz byla kicha. ale Karol i Noreg byli genialni. i fakt nowa Alinka zepsuła serial

Gość hihihihihihihihi
z kajdankami łubu-du było śmiesznie w tym pociągu. Albo jak ścigało Karola tych dwóch przestępców i w domu Karol wyjął z kieszeni pistolet na wodę swojego sąsiada-dzieciaka i sterroryzował nim wystraszonych łobuzów i akurat ten mały zapukał do drzwi i na głos zapytał: "Czy nie zostawiłem przypadkiem u państwa mojego pistoletu na wodę? " hahaha

Najlepsze jak Norek wchodził mówił "Cześć Karol" i najczęściej odrazu do lodówki po kiełbase :D

Jeden bożonarodzeniowy był fajny jak utkneli w chatce jak jechali do Zakopanego na skoki narciarskie i Karol miał omamy i chciał zjeść Norka bo myślał że jest kurczakiem a pozniej jak jedli te paski i sznurówki :)

Gość pyrki jyrki
Pędzi pędzi renifer przez Rosję i Estonię, Pędzi pędzi renifer, opuścił już Laponię :classic_cool:

Gość Seba<3
Albo wpada mama Alinki , a Alinka sie pyta :"Mamusiu na dlugo przyjechalas ? Na jak dlugo chcecie.Na to Karol :oooo to mamusia sie nawet herbaty nie napije " :D

Gość nowaniet
mam takie same odczucia jak wy, nowa alinka w ogole nie nadawala sie do serialu i odkad stara zniknela z serialu to przestalam go ogladac. moj najlepszy odcinek to odcinek swiateczny z piosenka o reniferze :D "Pieśń Strudzonego Renifera" biegnie biegnie renifer przez łotwę i estonię, biegnie biegnie renifer opuścił już laponię. biegnie biegnie renifer przez łotwę i suwałki, biegnie biegnie renifer w lomży skręca na marki . biegnie biegnie renifer przez szose białostocką pewnie zdąrzy przed nocką, bo szybciej białostocką. reniferze wierne zwierzę,czy mikołaj swięty wierze,ze w goraczkowej atmosferze my czekamy ufnie, szczerze :classic_cool:

Gość rosaa3
Ja uwielbiam ten serial do dziś! :) Jest genialny. :) Mój ulubiony, nic go nie pobije. :) Ale pani Żak popsuła ten serial, a tej nowej odsłony już nie dało się oglądać. Zmiana obsady to największy błąd, jaki popełnili.

Dobry jest też odcinek "Kanalersi" Jak Karol wymyślił tekst piosenki "Tu narazie nie jest bosko ale będzie Władystok" albo "Tu narazie dziobia ptaki ale bedzie Nagasaki" :)