Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaammaaa mammaaaa26

Kto dal chore dziecko do zlobka?

Polecane posty

Bo musial isc do pracy i niemial kto sie zajc dziedckiem?

pracuje w przedszkolu-normalnie masakra dziecko rano pod wpływem syropu wygląda dobrze dopiero koło południa rozkłada się. Kiedyś jedną mamuśkę przyprowadzajacą non stop chore dziecko poprosiłam o zaświadczenie od lekarza,że dziecko może chodzić do przedszkola to mi takowe pokazała(pewno załatwione po znajomości) Czy chcecie aby wasze dzieci bez przerwy chorowały?Dziecko chore zaraża inne dzieci możesz przyprowadzić ale licz się z tym,że mogą was odesłać do domu

Ma taki lekki kaszelek.Jakos musze przebolec te 2 dni.A w weekned bede z nia siedziec w domu.aMusze isc do pracy, W domu idzie mi dzrewo, jedzenie i leci mi kasa z wyplaty. Nie moge sobie na to pozwoloic.

Gość ...----...
no to pewnie "zaoszczędzisz" na lekach jak się dziecku pogorszy.

Mam pelno lekow. Nie moge isc na zwolnienie bo strace prace a do tego nie moge doprowdazic bo nie bedziemy mialy za co zyc.

Gość ...----...
to czego od nas oczekujesz? że ci uciszymy sumienie? z drugiej strony odważna jesteś skoro sama leczysz takie małe dziecko. wszędzie mówią zeby nie dawać samemu leków nawet jak dziecko brało je wcześniej.

a dwa dni opieki już wykorzystałaś? rodzice przyprowadzają takie chore dzieci a potem się dziwią ze one chorują

tak.tylko 1 dzien opieki wykorzystalam ale ja dopiero co zaczelam prace. byla z corka dzis popoludniu u lekarza przepisala leki. ale te leki mam juz w domu.