Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

czy są tutaj mamusie które używają pieluszek terowych i mogą napisać o nich pozytywnie:) otóż ja chcę mojej dzidzi zakładać pieluszki z tetrowych potrzeba sztuk pieluszek? i czy zakładać takie specjalne majteczki ceratkowe na pieluszke? Podzielcie sie ze mną swoimi opiniami:) pozdrawiam

Gość anulsss
ale dlaczego tetrowe? Jeśli z oszczędności to zapomnij - musisz mieć całą kupę takich pieluch i to dobrych jakościowo. Trzeba je na okrągło prać, gotować, prasować... wydasz krocie na proszki do prania i płyny zmiękczające, na prąd i wodę. Zmitrężysz masę czasu na pranie, prasowanie i składanie pieluch oraz nieustanne przewijanie dziecka. Takie pieluchy szybko przesiąkają, pupa się odparza, śpioszki mokre... Ja tam nie widzę żadnych zalet stosowania takich pieluch...

Gość anulsss
zapytaj o zalety mamy lub teściowej - one BYŁY ZMUSZONE używać tetrowych pieluch i zazdroszczą dzisiejszym mamom pampersów ;)

zgadzam się to zadna oszczędność pampersy nawet te najtańsze już będą o niebo lepsze jeżeli chodzi o kase a jak nie o kase to na allegro można kupić specjalne pieluchy wielorazowe

Gość moim zdaniem......
współczuje dziecku,co chwila będzie miało tyłek odparzony ,po każdym przesikaniu będziesz musiala zmieniać mu pieluche na nową :-o