Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZWROTka

Zwrot w h&m

Polecane posty

Gość ZWROTka

tydzień temu kupiłam bratu szalik w h&mie i wiadomo jak to prezent oderwałam metkę.Jeszcze go nie dostał. Dzisiaj byłam w sklepie i widziałam fajne zestawy i teraz sie zastanawiam jak oddać ten szalik. Mam metkę z drucikiem (nienaruszone)i wystarczyłoby, ze przyczepie je do szalika:) Czy panie w sklepie zwracają mocno uwagę na takie rzeczy JAK przyczepiona jest ta metka?:) Szalik nawet nie był zakładany a metka jest idealna, a ja chciałabym dla brata teraz czapkę z szalikiem:P Może kiedyś ktoś miał podobną sytuacje?:)

Gość rozowapom
Musisz miec racghunek i metke - jesli Cie zapytaja dlaczego jest oderwany ,powiesz ,ze juz taki kupilas... - wiecej nie tlumacz - MUSZA przyjac.

Gość ja wiem, ja wiem
zanieś, przyjmą, spróbuj zamocować metkę, ciągle coś zwracam

Gość baskabas
spoko, przyjma. jesli beda robic problemy popros kierownika sklepu. ja kiedys wymienialam kurtke z odcieta metka, w dodatku troche pognieciona (metka pognieciona, nie kurtka). pogadalam z kierowniczka i dalo sie zalatwic.

Gość ZWROTka
Paragon oczywiście mam :) Głównie chodzi mi o to czy wstydu sobie nie narobie jak spowrotem przyczepie tą metkę:) Moim zdaniem wygląda normalnie, nie jest nigdzie naderwana ale boje się, że pani jednak zauważy:) A bez metki nie przyjmują u mnie :(

nie chciałabym się wtrącać ale sklep NIE MA obowiazku przyjmować zwrotów. oczywiście sieciówki przyjmują ale NIE MUSZĄ, nie ma takiego obowiązku. to jest tylko dobra wola sklepu.je