Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paradise love

Mam problem-seks

Polecane posty

Gość paradise love

Od ponad 2 lat wspolzyje z chlopakiem. Jednak o ile na poczatku bylo mi nawet dobrze teraz musze sie do tego seksu zmuszac. jak kochamy sie 1 w tygodniu to dobrze. Choc czasem i nie to... Bardzo sie o to klocimy. On ma potrzeby duze, chcialby codziennie, a ja... po prostu 0 libido. Nie podnieca mnie w ogole, jak juz sie do mnie'dobierze to ok' ale ja sama z siebie nigdy nie jetem na niego napalona. Nie zaspokaja mnie pochwowo. Orgazmy udaje by go nie zranic bo i tak ma wielkie kompleksy. Oczywiscie nigdy mu tego nie powiedzialam. Bo wtedy chyba by sie calkowicie zalamal. Jak sie klocimy o seks mam czasem ochote mu to wykrzyczec-moze wtedy by zrozumial ze on na mnie nie dziala. Kurde-wpakowalam sie;/

Gość AnnoDomini
moze sprawdź w necie czy nie ma jakis ziół na podniesienie libido? albo dodajcie czegos nowego do stosunków, np masazy intymnymi zelami, seks z zawiazanymi oczami albo pod prysznicem

Na początku zero UDAWANIA! .... Życie i bez tego jest gówno warte. Facet może tak jak kobieta facetowi - przyjemność dać do cna wiadra dna. Aż że nie chce ona bo ma tego za wiele. Ale nie inaczej ;) Olej faceta. Są inni napaleni na ciebie ;)

Gość wanska25
udaję orgazmy od lat, z tych samych powodów czasem łechtaczkowy się uda jeśli jestem dość pobudzona, czasem się zastanawiam czy to ok że udaję, opanowałm to do perfekcji

Gość orion in space
no i zyj w takim kłamstwie a potem lecz sie na kafe. co za jazda...:(

Gość paradise love
łechtaczkowe osiagam bez problemu.. To moj pierwszy i ja jego pierwsza. U nas jest tak, ze on chce seksu na zgode, na pocieszenie, na wszystko;(. Musze sie jeszcze postarac, pokazac mu ze mam na niego ochote. Tylko jak mam mu to pokazac jak on mnie nie podnieca?! zazwyczaj nakladam wtedy krotka spodniczke, szpilki, pomaluje sie i probuje na sile sie do niego dobrac. A on mnie odtrca i mowi, zebym postaral sie bardziej czy cos tam. ciezki przypadek kurcze. Juz po prostu kres wytrzymania.

Gość Sanetta
kurna ale masz problem... a do kolokwium sie przygotowałaś???

Gość paradise love
Bralam przez rok. Juz dawno odstawilam.