Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

straszny_kocur

prezent dla noworodka

Polecane posty

co kupić tak małemu dziecku na prezent pod choinkę??? W święta siostrzeniec będzie miał miesiąc i zupełnie nie mam pomysłu co mu kupić. Ja mam syna 1.5-rocznego, więc siostrzeniec przejął po nim leżaczek-bujaczek, matę edukacyjną i wszystko to co przydaje się przy tak małym dziecku. Póki co kupiłam drewnianą zawieszkę do smoczka z Jego imieniem, no ale to traktuję jako dodatek. Może ktoś ma jakiś ciekawy pomysł???

Gość a moze jakies ciuszki ,
grzehotki, gryzaki albo taki album od narodzin do iles tam lat i rodzice zapisuja w nim rozne wydazenia z zycia dziecka????

o albumie myślałam, ale bardziej jako prezent dla siostry - ja taki od Niej dostałam i to świetna pamiątka, regularnie go uzupełniam. Grzechotki, gryzaki - jest sens dla miesięczniaka, przeciez takie dziecko jeszcze się nie bawi..

Gość frftgrt
Kup mu laptopa , bedzie mial od razu prezent na chciny, roczek, komunie, bardzo praktyczny prezent, mowie ci , rodzice sie ucieszą, mówię serio, zobaczysz ze nie skrytykuja tego prezentu ;-) ;-) ;-)

Paczka pieluch :D Jak jest na mleku modyfikowanym - nowe butelki + smoczki kosmetyki do pielęgnacji karuzela na łóżeczko ładna pościel albo śpiworek do spania (nie wiem co preferuje mama dziecka) komplet bodziaków, koszulek i spodenek wg mnie zabawka się nie przyda i ja osobiści kupiłabym coś praktycznego poza tym nie wiem jaką gotówka operujesz i cop dziecko ma (tzn jak zamożni sa rodzice )

Ja kupiłabym coś praktycznego tak żeby póki co mama się ucieszyła i miała pożytek z tych rzeczy (maluch jest za mały na jakieś zabawki które i tak się skolekcjonują w czasie:) ) Można kupić ciekawą kolekcję kołysanek na płycie CD albo droższe wydanie baśni lub zestaw bajek dla najmłodszych z dedykacją. Płytkę lub książke potraktowałabym jako dodatek to czegoś praktycznego i tym sposobem byłoby coś konkretnie dla malucha (pamiątka) i do codziennego użytku.