Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiunia1990

Wlosy zniszczone

Polecane posty

Gość asiunia1990

hej,sama rozjasniam wlosy 1,5 roku,koncowki sa zniszczone i jak je podetne to po paru dniach jest to samo.pol roku biore tabletki na wzmocnienie wlosow i te wlosy od nasady sa zdrowsze,blyszczace,gladkie ale rozjasnialam je pare razy i sa zoltawe a reszta moich starych wlosow ma odcien jasny blond i sa okropne poniszczone poplatane ale polysk nawet maja od niedawna.wiem ze nie odratuje wlosów przy koncach i konieczne bedzie sciecie bo nawet odzywki nie da sie w nie wmasowac.ostatnio jak rozjasnialam wlosy to troche wlosow wlasnie tych przy koncach odczepilo sie i wypadlo bo dalam rozjasniacz na calosc i je wypalilo a te zdrowe zostaly.nigdy mi tyle wlosow nie wypadalo co teraz wiec zaczelam sie dopiero przejmowac.ostatnio uzywam maseczke wax i po niej sa tylko ladne i rozczesuja sie.mam takie pytania 1.czy jak pojde do fryzjerki ktora doradzi zeby sciac wlosy na krotko? 2.czy fryzjerka troche podetnie wlosy i przyciemni je farba lub rozjasni mi odrosty i wyrowna kolor do jasnego blondu i zrobi np saune do wlosow? 3.czy bym mogla sama je malowac farba np L'oreal Casting lub Henna bez koniecznosci wizyty u fryzjerki? Licze na odpowiedzi osob ktore znaja sie na fryzjerstwie i mialy juz taki przypadek jaki ja mam

Gość taaaasooobieeejaaa
lepiej już nie grzeb sama z tymi włosami jak nie potrafisz :) skoro szczędzisz na fryzjerach to teraz takie masz siano na głowie zmień kolor blond o którym mówisz jest typiarski ;/ zrezygnuj z rozjaśniacza :) pozdrawiam ;)

Gość asiunia1990
ale odpowiedz.czekam na odp kogos po fachu bo widze ze nie masz zz tym nic zwiazanego.siano to sama pewnie masz na glowie,typiarski kolor? a raczej twoja zazdrosc o blondynki