misiooo 0 Napisano Grudzień 15, 2010 jeśli ktoś ma na zbycie bardzo bym prosiła o kontakt. moje właśnie się kończą a mam małe problemy z nfz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Grudzień 15, 2010 a o jaki chodzi ci tabletki ? napisz moze pomoge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GO! Napisano Grudzień 16, 2010 ja mam do sprzedania novynette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiooo 0 Napisano Grudzień 16, 2010 diane 35 potrzebuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiooo 0 Napisano Grudzień 18, 2010 naprawdę nikt nie ma na zbycie choćby jednego opakowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Grudzień 19, 2010 ja mam niepełne opakowanie cyprestu moge wysłac jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati1987 0 Napisano Grudzień 20, 2010 Ciekawe po co komus niepelne opakowanie co????co za tepa dziewczyna z Ciebie...Jak można kupić niepełne opakowanie tabl.antykoncepcyjnych??pomysl.?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pati1987 0 Napisano Grudzień 20, 2010 Ciekawe po co komus niepelne opakowanie co????co za tepa dziewczyna z Ciebie...Jak można kupić niepełne opakowanie tabl.antykoncepcyjnych??pomysl.?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach