Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princess*

ile zyja plemniki

Polecane posty

Gość tjrhtr
coralick a kto tu mówi, że to romantyczne? jak nie przeraża Cię bardzo nieromantyczna perspektywa bolesnego sikania skrzepami krwi przy silnym zapaleniu dróg moczowych, to się możesz nie podmywać

Gość gość
ale jaja szukam neewsow I liliana obym sie nei zdziwila wypisz wymaluj ja tak mam narazie do polowy...mialam 14 dzien I jak ty stos. przerywany....15 lat trulam sie tabeltkami I bylam aseksualna zero ochoty, nikt nie mowi o skutkach ubocznych (a ile kolezanek teraz nie moze zaciazyc?-eh I jaka ja bylam madra nr 1 do brania tabletek.)ucze sie:0 wiec byl przerywany 1 I 2 raz I 14 dzien I ....czekam........tak bym chciala coreczke jak cos..........moze ktos tam na gorze czuwa? oby...choc to nei czas ale moze tak ma byc? eh, jeszcze pare dni I cos sie wyklaruje.w 1 albo 2 storne.

Gość wera12345
Hej wszystkim;) mam zapytanie. czy ktoś mi odpowie ? z mężem staramy się o dziecko . Dnia 3.01.2016 rokudostałam okresu, 10 stycznia kochaliśmy się bez zabezpieczenia i skończył we mnie... Okres mam 5 dni.. jest nie regularny.. Mój cykl trwa 29 do 33 dn..Czyli do wytrysku doszło w 8 dniu cyklu .. Czy jest szansa, że plemniki przeżyjąi dojdzie do zapłodnienia, czy może już miałam te dni płodne? dodam, że od wczoraj ( 14.01 ) jestem przeziębiona, ma to jakiś wpływ na np owolucję ? bd wdzięczna za Odp . pozdrawiam serdecznie;)