Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZakochanaNiepochamowana

Masturbacja jej druga strona.

Polecane posty

Witam, niedługo skończę 17 lat. Masturbuję się od 15 roku życia. Wydawać by się mogło że to normalne, nastolatka, dorastanie itp. Nic bardziej mylnego. Otóż mam faceta i już współżyjemy ze sobą, jest Mi z Nim dobrze i w życiu codziennym, uczuciowym i erotycznym. Jest jeden problem, nie potrafię z Nim osiągnąć szczytu. Ano dlaczego? No właśnie przez masturbację, moje ciało tak się przyzwyczaiło do mojego dotyku że już nie reaguje na inny. To niszczy moje życie erotyczne. Masturbacja jest dobra jak nie jest nadużywana. Więc chłopcy i dziewczęta, mężczyźni i kobiety, nie nadużywajcie tego, bo to się skończy źle dla was i dla waszych partnerów/ek. Pozdrawiam.

Gość albo mieszkasz w innej
strefie czasowej, albo jestes opozniona, zeby o tej porze klecic tak denna prowokacje 😴

tak tak, a seks to po ślubie, oczywiście kościelnym i po obowiązkowej modlitwie, najlepiej 3 godzinnej koronce do jakiegoś tam serca p. Jezusa

Spodziewałam się takich komentarzy. To zrozumiałe. I muszę zawieść, ale nie jestem zacofana :)

wiec wiesz, że to nie wina onanizmu tylko tego, ze koleś jest kiepski lub Cię nie pociąga

Wręcz przeciwnie. Z Nim jest wszystko w porządku. A gdyby Mnie nie pociągał nie byłabym z Nim a tym bardziej nie uprawiała bym z Nim seksu.

Punkt "G", cóż za trafne określenie... Whatever. . .

Albo poprostu brakło Ci riposty i z braku laku walnąłeś zdanie bez najmniejszego sensu.

Wiedziałam że z tym "ch" jest coś nie tak... No cóż nic się nie stało, zawsze można przeprawić.

Gość majucha
ZakochanaNiepochamowana... niestety musze Cie zmartwic poniewaz to Ty za duzo "walilas" i masz teraz problemy ze swoim wytartym punktem G ;)

Gość ZakochanaNiepohamowana
Możliwe... Hmm.. Bywa..

przeprawić to się możesz naga przez bagna w towarzystwie komarów, a co raz umieścisz w necie, tego nigdy nie poprawisz -- a co do twojego problemu, to niech Ci luby wsadzi w pupę, orgazm analny zawsze lepszy od żadnego

Gość ZakochanaNiepohamowana
Przeprawiać się nago przez bagna w towarzystwie komarów... To musi być interesujące... A co do orgazmu analnego... Hmm... No way.

Czyli nie chcesz mieć orgazmu ze swoim lubym. Jakbyś chciała, to już byś pupę grzała.

w większości przypadków tylko masturbacja pozwala kobiecie nauczyć sie korzystania z przyjemności seksualnych później z partnerem Problemem u ciebie nie jest to że się nauczyłaś dochodzić do orgazmu masturbując się a to że jesteś przekonana o szkodliwości masturbacji w życiu seksualnym i to tkwi w tobie tak mocno że nie potrafisz się skupić na odbieraniu doznań przez partnera i z partnerem

Gość dfgdfg
ja pierdole , ty mówisz o swoim życiu erotycznym? kurwa dorośnij do seksu najpierw, a później miej problemy

Gość Seksualny Majster Klepka
Mam na to radę, niech Twój luby posmaruje swój jęzorek klejem, najlepiej butapremem, na to niech położy pasek papieru ściernego i niech walnie Ci lizanko, efekt murowany, takiego odlotu seksualnego nie miałaś!!!

17 letnie dziewcze powinno się interesować swoimi wynikami w nauce i tym podobnymi sprawami a nie poprawą swojego życia sexualnego. To jak dla mnie marna prowokejszyn.

Gość 123451234512345
Taka nowoczesna dziewczyna, a nie wie, ze nie kazda kobieta musi osiagac orgazm pochwowy.

Gość Kto będzie na nas robił
Ten gówniarz jest słaby w łóżku. Do nauki gówniaro a nie orgazmy fundujesz.