Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaGorzta

Nie wiem czy dobrze zrobiłam :-/

Polecane posty

Gość MałaGorzta

WCzoraj rozstałam się z chłopakiem. On 26 lat, ja 28. Kiedy spytałam go skąd zna pewną "gorącą" 16 latkę, stwerdził, ze ma wiele koleżanek w tym wieku, i nie jedna przewyższa mnie inteligencją, wcześniej już ne raz wspominał, że nie mam już ciała jak nastolatka. Ale wczoraj to juz przesadził, nie uważam się za jakiegoś genusza, ale skonczyłam studia, niedawno zrobiłam podyplomowe, a facet mi mówi, ze 15 to i 16to latki są odemnie inteligentniejsze :-/ 2 lata związku stracone :-/

Gość wersdfghjbknm,
dobrze, byloby tylko gorzej, juz z tym komentarzem nt ciala przesadzil, a pojawialoby sie takich komentarzy coraz wiecej. przykre bardzo. nie pozwalaj sie deptac.

Gość jurant
Tylko ze.. można być inteligantny a nie mieć wyzszego wykształcenia, tak samo jak mozna miec wyzsze i nie bedac inteligentnym. ale to taka mala dygresja :p

Gość eszcze troche
bo 15 latka może być bardziej inteligentna od 28 latki :) wykształcenie o niczym nuie świadczy - teraz każdy kretyn może mieć magistra - wystareczy ,że usiądzie i będzie się uczył ... a co do tematu : dobrze zrobiłas , ''wcześniej już ne raz wspominał, że nie mam już ciała jak nastolatka.'' - co za palant , był z toba tylko dla ciała ? to niech spieprza i szuka dzieci :)

Gość MałaGorzta
jurant zgadzam się w 100% ,że wykształcenie w dzisiejszych czasach nie jest wyznacznikiem inteligencji, ale porównując 15 latkę do 28 to chyba przesada, tym bardziej że był ze mną 2 lata.

Gość nie jeden 16
nie jeden 16 latek jest bardziej inteligentny od 50 latka, wiec jest to możliwe, pewnie jestes bardzo głupia i jeszcze chwalisz sie wykształceniem

Gość kobietaatrakcyjna35
dokładnie, zarządzanie i marketing?

Gość kobietaatrakcyjna35
i nawet wiek nie jest wyznacznikiem yntelygencji ;) 🖐️

Gość jurant
A ja mysle, ze jemu nie chodzilo o inteligencje. To chyba oczywiste, ze kobiete bardziej dotknie komentarz na temat jej wygladu czy wieku, niz inteligencji, wiec facet wybral mniej dotkliwa docinke

Gość MałaGorzta
skończyłam 3 różne kierunki, nie chwalę się wykształceniem, napisałam o tym, żeby nie było postów, ze pewnie nie jestem wykształcona i chłopak uwarza mnie za niezbyt mądrą, to po pierwsze, po drugie jeśli ktoś mnie ma za głupią, nie znaczy, ze taka jestem, więc proszę mnie nie obrażać

Gość MałaGorzta
jurant - mylisz się, mój facet nigdy nie był dla mnie za słodki, juz nie raz słyszałam, ze nie jestem najpiękniejsza, a co do wieku także mówił, na mnie łupka, czy pruchenko niby w żartach...

Gość no i po co ?
po co ty z nim jestes ? :O takie komentarze to moglby dla kolegów zachowac :O

Gość jurant
No to w takim razie odnoszac sie do temtu, dobrze zrobilas i nawet nie ma cos sie zastanawiac

Gość nie jeden 16
skoro uwaRZa Cie za niezbyt mądrą to pewnie tak jest

Gość MałaGorzta
Już nie jestem, powiedziałam mu wczoraj, że szkoda jego czasu dla głupiej i starej, niech sobie znajdzie mega inteligentną 16tkę. Ja potrzebuje faceta dla którego będę najpiękniejsza i który będzie mnie uważał za mądrą.

Gość MałaGorzta
nie jeden 16 - gratuluje geniuszu ortografii !! Normalni ludzie popełniają błędy ortograficznie szybko pisząc

Gość MałaGorzta
nie jeden 16 - gratuluję geniuszu ortografii !! Ale normalni ludzie bardzo często popełniają błędy ortograficzne szybko pisząc na klawiaturze

Gość koffu
ja kiedy miałam 18 lat byłam inteligentniejsza od większości 25 latek z którymi miałam do czynienia :O 🖐️

Gość MałaGorzta
koffu - nie mówię, że nie, ale skoro mój 26cio letni facet zna wiele mądrzejszych ode mnie 15to i 16to latek to szkoda żeby tracił ze mną czas, niech zadaje się z mądrzejszymi.

Gość Dobrze zrobiłaś
Bardzo dobrze

Gość 222222
a co on na to???

Gość MałaGorzta
Na koniec powiedziałam, że mam dość nastolatki to nastolatki tamto, że u niego nastolatki są na pierwszym miejscu! Wrzasną, że przegięłam i żebym wynosiła się z jego domu ( który notabene miał być naszym domem)

Gość aha i achhhhh
zrobiłas dobrze, takie odzywki z jego strony by się nasilały. niech spada, właśnie że masz prawo do faceta, dla którego TY bedziesz najlepsza i najfajniejsza :)

Gość MałaGorzta
Później napisał smsa, że przeprasza za smsa i nie zyczy sobie zebym do niego dzwoniła ani wysyłała smsów bo wyprowadzam go z równowagi.

Gość MałaGorzta
Później napisał smsa, że przeprasza za zakończenie i nie zyczy sobie zebym do niego dzwoniła ani wysyłała smsów bo wyprowadzam go z równowagi.

Gość gf4556799
niech sobie idzie do tej 16tki ciekawe jak dlugo z nia wytrzyma co ona mu moze dac? olej go nie byl ciebie wart tylko seks mu pewnie w glowie z mlodą

Gość nie wiem porazka
Kochana, głowa do góry. Trafił Ci się straszny palant, ale teraz takich pełno. Wiele z nas przeżywa podobne historie. Nie ma co analizować, załamywać się. Trzeba być wdzięcznemu, że się od tępaka uwolniło i w końcu zacząć żyć tak jak chcesz i patrzeć na siebie nie przez pryzmat głupot, które idiota ma w głowie, ale wierzyć w siebie. Nie mów, że coś straciłaś. Zyskałaś cenne doświadczenie. Więcej już nie pozwolisz sobie na podobne zachowania, Widocznie tak miało być. A przed Tobą lepsze życie niż z tym dupkiem.

Gość MałaGorzta
ehhh :-(

Gość Aeliah
Dziewczyno! Dobrze zrobilas. Czlowiek sie rodzi aby kochac i byc kochanym. Kazdy ma prawo czuc sie dla drugiej osoby najwazniejszy na swiecie, najmadrzejszy i najpiekniejszy. Trafisz jeszcze na faceta, ktory bedzie w stanie zrobic dla Ciebie wszystko. Tamten byl jakis dziwny i dziecinny. Dwa lata to sporo czasu, ale masz dopiero 28 lat. Ciala nastolatki nie bedziesz juz miala, bo i po co? Facet powinien kochac Twoje cialo, a nie z niego szydzic. Bedzie dobrze:)

Gość MałaGorzta
Dziękuję, ale tarota nie potrzebuje