Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konopka12

Panowie czy podnieca Was własna żona????

Polecane posty

Gość sąsiad filologa klasycznego
Ale tumany. A ze sprzątaczką gadacie tylko o szmatach? Filolog też człowiek. O wszystkim można z nim pogadać.

Moja kobieta mnie podnieca, ale juz nie tak samo jak kiedyś. Nie powiem, w zeszlym roku mialem rownoczesnie inna dziewczyne, ale jak mialem ta druga, z ktora sie nie kochalem, to seks z moja obecna w tym czasie byl nieziemski.

Gość HuHuHA
o wszystkim mozna pogadac, ale z tą kolezanką jedynie o ortografii bo nie zna innych tematów a wpadki ort każdemu mogą sie zdarzyć...

Gość rybka bez płetwy grzbietowej
Zdarzyć to się może źle wydać pieniądze, albo wypadek, albo coś przyjemnego. Błędy robią nieuki i dobrze, że się ich piętnuje.

Gość Chujchachujcha
U Ciebie to nie są wpadki! Ty nie znasz zasad ortografii i raczej nigdy ich już nie będziesz znał.:)

Gość sdfg
a w temacie.. juz nikt sie nie wypowie?

Gość deren
KOBIETY CZY PODNIECA WAS WLASNY MAZ??????????????????

Gość sdfg
nie ten temat..

Gość HuHuHA
za to wiem jak napisać TY KURWO GŁUPIA:)

Gość HuHuHA
taże podstawowe słowa znam;)chcąc z tobą rozmawiać;)

Gość HuHuHA
P.S. wyobraź sobie, że ja też wykształcona jestem dlatego nie zamierzam dłużej pisać z ludźmi upośledzonymi umysłowo twojego pokroju pewnie i tak to bajeczka, że jesteś filologiem bo raczej szczerze w to wątpie!

Gość andrewstelmach
Nawet głupi tępaku nie potrafisz napisać "ku­rwo" bez gwiazdek. Pi­zda niedouczona z ciebie :D

Gość andrewstelmach
Wykształcona :D Chyba w robieniu laski i stękaniu do kamery. Tam żadnego ludzkiego języka znać nie trzeba :P

Gość deren
dlaczego nie? od tego trzeba zaczac!jezeli kobieta nie podnieca to znaczy maz jest skapcialy ,jej po prostu nie zalezy aby byc atrakcyjna dla niego:)

Gość mężatka 17 lat stażu
Mnie nadal podnieca :D Ale my się nadal kochamy :D

Gość deren
to rzadkosc dzisiaj,po tylu latach malzenstwa milosc sie iskrzy-tak trzymac:)

Gość HuHuHA
by the way..stękać też trzeba umieć żeby mężowi się nie znudzić ale nie każdy to potrafi...

Gość matołkuuuuuuu
HuHuHA , matołku! Lepiej dupą pracuj, bo głową z Twoim wykształceniem, to nie bardzo masz szansę:P

Gość deren
TO JEST ZAZDROSC:))))

Gość HuHuHA
nie zmieniaj debilko pseudonimu, tak jakby nie było wiadomo, że to ty piszesz...beznadziejna!mówisz o moim wykształceniu jakbyś je znała...masakra,ile ty masz lat?12?weź się rozbiegnij i pierdolnij w łeb może zmądrzejesz... P.S. Gdybym była głupia to raczej nikt nie zatrudniłby mnie na stanowisko projektanta więc cmoknij mnie w zadek kretynko, a to, że mąż cie nie chce bzykać to niczyja wina i nie wyżywaj się na innych idź zrób sobie dobrze to ci może złość przejdzie do całego świata i już wtedy błędy ortograficzne nie będą cie tak drażniły;)

Gość mężatka 17 lat stażu
Dziękuję ślicznie za miłe słowa :D Sama się dziwię, że nam się tak długo udaje nie skapcieć :D

Gość matołkuuuuuuu
Sama projektujesz "pozycje" w jakich sie sprzedajesz TIRowcom??:) Huhaha Nonono! Bardzo zmyslna dziewucha z Ciebie.:P A z wykształceniem to Ty miałas tyle, ile troglodyta z astronawigają. I prędzej by małpie wtłumaczył ogólną teorię względności niż Tobie zawiłości ortografii. Nigdy nie pojmiesz subtelności naszej mowy ojczystej, bo jestes nieokrzesana prostaczką, taką się urodziłaś i taką umrzesz. I nie nie jestem tą osobą o której myślisz. Ta osoba akurat nie ma zwyczaju chować się za pomarańczowy NICK. Gdybyś była troszkę bardziej rozgarnięta to bys tą zalezność zobaczyła bez wskazywania palcem. A teraz idź duszo chrześcijańska do rynsztoka bo tam jest Twoje miejsce, z Twoimi chamskimi odzywkami i rynsztokowym językiem. Paaa.:)

Gość asdfsxcfvbnmghjfghj
deren dobrze gada. ale to nie jest tak w 100 % przypadkow. a ty hau hau czy jak ci tam... wysylasz wiadomosci jak juz uda ci sie wszystkie podkreslone slowa poprawic... i tymze sie tak tlumaczysz tylko podkreslasz glupote...przeciez nie wszystkich tu zwiemy od debili cos w tym jest mala..

Gość jakby to powiedzieć
projektantka?? chyba wystroju sali w przedszkolu:D

Gość Albooo
...Albo projektantka świątecznego wystroju Szaletów Miejskich.:)