Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świąteczny elf

wypowiedzenie mieszkania a czynsz

Polecane posty

Gość świąteczny elf

Hej. Wczoraj wypowiedzieliśmy mieszkanie u naszego landlorda. Płacimy 750F miesięcznie. Do 14 stycznia musimy się wynieść. Z tego by wychodziło, że musimy zapłacić 375F, prawda? A on sobie zażyczył 550F. Z jakiej racji?? Czy naprawdę musimy mu zapłacić 550?? Nie mamy już umowy, bo i dla niego i dla nas było wygodniej bez. Czy jest jakieś wyjście z sytuacji??

Gość świąteczny elf
tak Domowa płacone każdego 1-szego. To samo też powiedziałam facetowi, że nie mamy umowy więc może nas cmoknąć a on mi na to, że landlord nie pozwoli nam się wyprowadzić. Bez przesady

ZDŻ - czesciej zmieniasz zdjecia w stopce, czy rekawiczki? I jak to jest, ze na kazdym zdjeciu (na ktorym jestes) ... jest inna osoba? :D ;)

Gość fgjjbjf
tak zwane zdjecie z pozycji loda czyli sama sobie zrobila z boczku kilkanascie ujec i wybrala jej zdaniem najlepsze tak robia polskie malolaty na nk zenada

fgjjbjf - niesamowicie duzo wiesz na temat robienia sobie zdjec i wybierania najlepszego ;) P.S. pytanie bylo skierowane w strone "Zet De Żetki" :) Szczegolnie niechetnie czytam zlosliwe komentarze ;)

Gość hausben
a moze kolezanka z gory przeczytala ten sam artykul na onecie co ja pare tygodni temu .tlumaczono w nim ,jaki maja przekaz zdjecia na naszej klasie w zaleznosci od tego jak sa zrobione.i tam wlasnie bylo cos takiego o robieniu sobie samemu zdjec

Gość alma2008
A nie placiliscie zadnego depozytu?

Gość świąteczny elf
depozyt już dostaliśmy w momencie wygaśnięcia umowy

"tak robia polskie malolaty na nk " nie jestem polska malolata na nk - nie wiem czy sie przyda ale dzieki za info :) demorai --> masz jak w banku, ze to ta sama osoba.. a to, ze zawsze wygladam inaczej? kobieta zmienna jest :) do autorki --> nei pozwoli sie wam wyprowadzic - haha, czy on jest smieszny czy co? :)