Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona Ganesh

moja "cudowna" szwagierka niech ją pogoda...

Polecane posty

Gość wkurzona Ganesh

moja szwagierka doprowadza mnie do szału..... kupię płaszcz ona też musi taki mieć, ułożę owoce na szklanej paterze, za dwa dni ona ma tak samo. kupiłam sobie szarą czapkę szalik i rękawiczki ona ma już w tym samym kolorze i bardzo podobny fason, no i przed wczoraj pobiła samą siebie .... zcięła włosy identycznie jak ja!!!!! no mało mnie cos na miejscu nie trafiło!!!!! co ja zrobię, ona zaraz po mnie małpuje..... na początku to było zabawne, a teraz zaczyna mnie mocno wkurzać. i co mam z tą babą zrobić???? głupia nie ma żadnego pomysłu na siebie.... nie dość ,że wiecznie jej coś nie odpowiada to jeszcze wszystko po mnie małpuje.... teściowa i reszta żartują sobie,że widać bardzo chciała by być taka jak ja.

Gość DGFDS
moja kumpela ma identyczny problem,a całą rodzina nie widzi problemu :( mój mąż jej poradził,żeby kupiła sobie buty w markecie za 20 zł i ubrała się jak sierota i do niej poszła,na bank ją skopiuje i będą sie z niej wszyscy śmiac

Gość wkurzona Ganesh
dobre..... u mnie z kolei każdy to widzi ,ale brakuje pomysłu co z nia zrobić , tym bardziej,ze zaraz leci do mamusi i żale wylewa ,a matka po całej wsi rozniesie..... ta dziewczyna jest jak robot....zero własnej inicjatywy.... tylko to co nabite do głowy

Gość wkurzona Ganesh
hihiihihi ten pomysł z ciążą jest eeextra

Gość wkurzona Ganesh
a może przemaluje się na inny kolor?:PP ciekawe co by zrobiła

Gość DGFDS
mni e wkurzała moja szwagierka i ta druga też i wyniosłam się jak najdalej od nich....:) uciekłam z rodzinnego miasta,bo miałam dość tej mentalności

Gość DGFDS
nio,ale weź szamponetkę taką zmywalną a jej powiedz że to farba palete,tobie kolor zejdzie po 4 myciach a jej...nigdy :) weź jakiś obciachowy np.czerwony

Gość wkurzona Ganesh
DGFDs też miałaś ciekawi:( na pozostałe dwie nie mogę póki co nic złego powiedzieć.

Gość wkurzona Ganesh
:) płomienna czerwień:P pracuje w szkole i drugi dzień każdy się mnie ironicznie pyta jak mi sie podoba jej fryzura.... cyrk....

Gość SargatowaKrowa
A jaką masz tą fryzurę?

Gość DGFDS
tak!tak!tak! płomienna czerwień

Gość wkurzona Ganesh
jak mnie zawołali,żebym zobaczyła jak się obcięła.....to od razu zapytałam pół żartem pół serio dlaczego się obcięła tak jak ja to stwierdziła,że ma inny kolor włosów i przedziałek z drugiej strony!!!;( ;< Brakuje mi słów dla opisania jej zachowanian

Gość wkurzona Ganesh
ja mam taką a'la kleopatra tylko z prawym bokiem dłuższym od lewego

Gość DGFDS
moja szwagierka krytykowała mój wygląd na ślubie,po czym....wzięła ślub misiąc później chociaż żyła z nim 10 lat na kocią łapę,kupiła sobie identyczną suknię i zrobiła taką samą fryzurę ,nawet bukiet identyczny....obraziła się,że nie pożyczyłam jej kolejny raz kasy i nie rozmawia ze mną do dziś,ale teraz jej nie widuję :)

Powiem Ci ze moja ma polowe rzeczy tych co ja:o .. ja kupie sukienke, pyta oo ladna gdzie kupiłaś- za 2 dni przychodze a ona ma taka sama na sobie i się smieje:o Ale ogólnie toksyczna kobieta, żaden facet jej nie chce:o i tu sie nie ma co dziwic:o Zaczyna mnie powoli bardzi wkurwiać:o :o

Gość wkurzona Ganesh
ojjjj totez macie wesoło....!!! moja nie powie,że ładne absolutnie!! ale kupi baardzo podobne

Gość tak myślałam że mieszkasz
na wsi problemy rodem z dziury zabitej dechami i fryzura też przaśno-wsiowa no cóż...

Gość Anita 5.7.88
ja bym powiedziala ze jestem w ciazy i zobaczysz jak sie sytuacja rozegra-ona zajdzie w ciaze a Ty powiesz ze falszywy alarm:D

Gość klikam ile wlezie
Cudowna po co jej mowisz gdzie kupujesz ciuchy Ja swojej szwagierce nie mowie odkad mnie malpuje,albo zmyslam,ze kupilam niby gdzie indziej czy cos...Najlepsza metoda to powiedzenie wprost-i nie zartem..

Gość wkurzona Ganesh
mężatką z dwuletnim stażem jest.... może być przaśna nie posiadam aspiracji wielkomiejskich

Gość DGFDS
wenus!!! znów się spotykamy dlaczego ktoś tu obraża ludzi ze wsi? ludzie na wsi lepiej się teraz na modzie znają ,internet jest wszędzie ,komunikacja również ,przynajmniej mają kasę na modne ubrania

Gość wkurzona Ganesh
Cudowna..... racja nic jej nie mów

Gość wkurzona Ganesh
z tą wsią to jakiś obłęd.... wsiowe to, wsiowe tamto....tylko,że na wsiach działek budowlanych brakuje bo się miastowi budują..... czyżby tęsknota za spokojem....???;D

Co do mojej to ostatnio przystopwoała z ubraniami, ponieważ nie miałam pieniedzy aby cały czas coś kupować no i jak kupowałam to nie w markowych sklepach :) Czyli było " ooo ladna gdzie kupiłas" a tu i tu :D tzn jakies targi bazarki, sklepy, no i biedna chyba nie znajdywała tych miejsc.. I wiecie co zauważyłam? Że kupuje sobie za dużą kase tak cholernie brzydkie rzeczy.. ze w sumei to jej sie nie dziwie że kopiowała moj styl ubierania się:D Najlepiej jak był okres gdzie do mojego narzeczonego dzwoniła ok 10 razy dzennie z pytaniem co robi, czy dzisiaj będzie u nich w domu itd :o W końcu zamieniliśmy się telefonami i ja odbierałam jego telefon mówiąc ze jest u mnie znajoma i nie moge rozmawiać a moj M jest na placu :D itd itp.. przestała dzwonić:) W dodatku ostatnio mialam pogrzeb kolegi.. i my z narzeczonym kupilismy wiązanke, przy czym ona do nas dzwoni i czy byśmy razem z nią kupili kwiatki.. Mówie jej że już kupiliśmy, a ta czy mogłaby nam oddać kase :o Eh... Ciekawe czy jak będziemy szli na wesele to będzie chciała mieć z nami wspólną koperte na prezent:D .. To takie małe szczególiki z całęgo zycia naszego.. Czasami bywa gorzej :) Ogólnie to jest kobieta która chodzi półnaga na imprezy do klubów i się wkurza ponieważ trafia tylko na takich co ją chcą .... a ona chcę -cytuje- " powaznego mezczyzny z ktorym bedzie mogla planować przyszłosc" :o Ja mysle ze powodem jej zachowania jest to iż wychowala się tylko z bratem, tzn ich rodzice duzo pracowali i oni zawsze byli razem no i to jest jej jedyne rodzenstwo, ale bez przesady, przecież mój M nie ma potrzeby dzwonienia do niej ciągle lub jej widywania codziennie :o Już widze jej minę i reakcję jak się dowie że nie jest świadkową na naszym ślubie.:o

Gość wkurzona Ganesh
to straszne.... jestem jedyną osobą tutaj robiącą błędy ortograficzne i stylistyczne. Chyba skocze z rozpaczy do sadzawki....co z tego,że jest zamarznięta:P

DGFDS - Zauwazyłam już ;)):) Tak nic nie mów, raz nie powiedziałam, tzn powiedzialam ze gdzies indziej.. a sukienke kupiłam w new yorkerze.. No i za kilka dni ona mi pokazuej tą sukienke(no taka tunika w sumie) i mówiła ze znalazła taką samą w new yorkerze :D Nie ma na nią sposobu jesli chodzi o ubrania.. chyba że właśnie nie kupywać w ogóle albo na bazarkach.. O jak mężatka z 2 letnim stażem to powiedz ze jesteś w ciąży a potem że falszywy alarm :D:D Powiem wam że moja przyjaciolka ma 3 siostry :D jedna zaszła w ciąży.. powiedziała rodzicom wszyscy się cieszyli... jedna nie mogla tego z niesc i mesiac później było kolejne ogłaszanie ciąży, przez o to tą drugą siostre :o Ogólnie ludzie są bardzo dziwni..