Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona Ganesh

moja "cudowna" szwagierka niech ją pogoda...

Polecane posty

Gość wkurzona Ganesh
wracając jeszcze do szwagierki... ona jest po szkole gastronomicznej a ciągle mnie pyta o przepisy na sałatki itp. a ja dopiero początkujący kucharz jestem:(

Gość DGFDS
moja siostra właśnie w sprawach spadkowych pokazała charakter :) i od tego czasu mój mąż jej nie cierpi

Gość wkurzona Ganesh
cudowna popieram!!!

Jesli chodzi o spadek to moja szwagierka ukazała zreozumienie.. My dostalismy dom teraz bo niedługo mamy ślub itd.. A ona wolny strzelec to czeka aż znajdzie wlasciwego i rodzice wtedy jej kupują mieszkanie (bo chce mieszkanie) a tam gdzie teraz mieszkaja to sprzedadzą... ale to jeszcze ho ho ho czasu :Dn bo kredyt hipoteczny na ten dom jest :D Chociaż za to jej chwała

Gość gość
U mnie dokładnie to samo tyle że moja "szwagierka" najpierw krytykuje wszystkie moje pomysły np,odnośnie organizacji mojego wesela czy koloru przewodniego, a rok później na jej weselu wypisz wymaluj moje pomysły.Kolor włosów również zmieniła,sukienki tez kupuje identyczne.Ale problem w tym, że nikt nie uważa to za problem bo ona przecież taka miła i kochana i to zbieg okoliczności.