Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mecze sie od 8

Moja praca jest nudna

Polecane posty

Gość Mecze sie od 8

od 8 tu siedze nic nie robie i czekam na 16, to wina szefa ze nie potrafi mi rozdzielić obowiązków, tak bym miała co robic... od samego siedzenia na necie czuje sie gorzezj jakbym miala teraz pracowac w stresogennym warunkach i walczyc z czasem by cos skonczyc do 16.. a tak..? pudelki, kafateria, wp, face... czuje sie jak debil :(

Gość nnnso sj
to się zwolnij i poszukaj ciekawszej pracy

Gość Mecze sie od 8
2,8zl

Gość Mecze sie od 8
W dobie krysysu sie nie zwolnie... musze chyba jeszcze troche pomarudzic zanim do mnie dojdzie ze nie warto "stać w miejscu"

jasne to idz do szefa i spytaj czym masz sie zajac poniewaz juz wykonalas co do Ciebie nalezalo i teraz jestes wolna.

rozumiem że 2.800 zł jak za siedzenie i nic nie robienie to dlaczego narzekasz?

Gość Mecze sie od 8
hehe... po 3 latach samodzielnej pracy pojde sie zapytac co mam robić... ? hahahaha problem w tym ze codziennie robie to samo nudzi mnie to i jak skoncze jeden projekt to nie chce mi sie zaczynac innego bo mam na zrobienie tydzien a robie to w 2 dni.. wiec sobie to rozciągam i umieram z nudów

Gość Mecze sie od 8
.. wiesz jak to jest.. siedze tu tylko bo jakos tam w miare zarabiam... a nie robie nic tylko "dobre wrażenie"

Boże właśnie o takiej pracy marze!!!!!!! Zazdroszczę Ci autorze. 2800zł na rękę i nic nie robić? Toż to marzenie każdego!!!!!!!!!

Gość Mecze sie od 8
skończ budownictwo to bedzies tak miał ;) jak sie potrafi udawac zapracowaną to potem tak jest ze szef mnie nie obciąza robota a ja siedze na pudelku... marzy mi sie praca kwiaciarki :)

Gość Mecze sie od 8
jak nikt nade mna nie stoi z nożem i nie każe mi coś zrobić to ja sama nie potrafie się zmobilizowac- taki leń ze mnie śmierdzący

Gość Mecze sie od 8
Kici_kici nie- po prostu mam duże doświadczenie bo pracowlaam na studiach, mam duza wiedze tylko swoje zadania wykonuje za szybko i potem mi zostaje wolny czas

U mnie też nuda i frustracji się w tej robocie nabawiam, bo zamiast sie czegos uczyc to tak tkwie w miejscu. Szukam nowej pracy ale narazie dupa:O

W której gminie w Referacie budownictwa pracujesz ? :D bo nie wierzę, że w normalnie funkcjonującej firmie (zakładam, że mającej coś wspólnego z budownictwem) jeszcze Cie nie wyjebali na bruk U mnie w pracy usłyszałabyś (nieważne czy harowałabyś w nadgodzinach czy opierdalała się), że i tak nic nie robisz, a na zewnątrz czeka kolejka chętnych do pracy na twoje miejsce

Gość Mecze sie od 8
Kici_kici Po prostu coś co każdy robi w 6 godzin mi zajmuje 2 stąd te nudy...

Gość Mecze sie od 8
a po drugie czasem sie liczy "wrażenie" byłam pierwsza kobieta na tym stanowisku potem doszli nowi wiec nikt sie nie pokapowal jeszcze

niektorym sie nie da dogodzic a pojscie do szefa po 3 latach pracy aby omowic swoje obowiazki to akurat nic dziwnego. nie chcesz sie nauczyc czegos nowego? moze zainteresuja Cie inne etapy projektu. a jesli nie to po prostu przestan marudzic :)

Gość Mecze sie od 8
a wiesz... byłam juz 3 razu u szefa z prośba o inny etap projektu czyt. wizyty na budowie.. jak grochem o ściane... więc teraz jest tak ze jak nie ma dla mnie nic do zaproponowania to ja nie bede sie sama wychylać

projektujesz czy tylko obliczenia konstrukcyjne robisz? poza tym troche dziwne ze nie wysyla Cie na obiekt, zazwyczaj ciezko sie doprosic zeby ktos pojechal :) moze niech sie za Toba wstawi jakis starszy projektant i powie szefowi ze chce Cie zabrac na pomiary czy cos

Gość Mecze sie od 8
... no tak, na pomiary czasem pojade, ale z wielka łaśką bo to pewnie kasa dla niego taka delegacja itd.. ja mysle że mój szef ma w dupie pracowników i ich potrzeby, a szczególnie chęć rozwoju... projektuje "na sucho" bo prócz pomiarów później juz nie jeżdze

czyli bez wykonawstwa? :/ to faktycznie nudy. na Twoim miejscu zaczelabym szukac pracy bo z czasem bedzie Ci coraz trudniej odejsc i szybko wypalisz sie zawodowo. na przelomie roku zawsze jest troche ruchu na rynku i nie powinnas miec problemu ze znalezieniem ciekawszego zajecia, tym bardziej ze masz doswiadczenie. Znajdz jakies biuro projektow ktore wykonuje inwestycje "pod klucz"

Gość edyta611
Na pewno warto skorzystać z tych rad https://stimago.pl/blog/lato-w-biurze/ . Nie trzeba się nudzić w pracy. Warto wprowadzić do naszego życia zmiany, w tym odrobinę humoru. W ten sposób zmienimy swoje nastawienie.