Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modii xD

czy zgadacie sie z powiedzieniem ze ladniejszym jest w zyciu latwiej ??

Polecane posty

Gość Modii xD

i czy zgadacie sie z tym?? z mojego punktu widzenia np. kobiecie moze byc bardzo trudno znalesc prace bo bedzie poszczegana za "glupia" albo "puszczalska" lub inne kobiety moga jej utrudniac na przyklad przez zazdrosc!

Gość a ja wiem ale nie powiem
no i co z tego ,że trudniej ? Lepiej być ładnym niż brzydkim :O

Gość Modii xD
no tak... ale pytanie to - czy myslisz ze ladniejszym jest trudniej w zyciu??? :P

Gość eszcze troche
jak moze byc im trudniej ? to po co setki ludzi chodzi do chirurgów plastycznych ? wydają ogromne sumy na poprawe urody wlasnie by byc ładnym/ładną ? :D nie znam zadnej ladnej osoby , ktora by byla nieszczesliwa .

napewno miła aparycja poza wiedzą sie liczy jesli chodzi o zawody w których jest kontakt z klientem.Niestety uroda przemija i z wiekiem wszyscy brzydną jednakowo

Gość Modii xD
no tak ale ja na przyklad, przez to ze jestem ladna niemam kolezanek - to znaczy mam tylko jedna przyjaciolke . dziewczyny zawsze zemnie obgaduja, rozpuszczaja plotki, wiec moge tylko z chlopakami sie kumplowac!

Gość imć podszywacz
modii, a fajne masz cycki? :P

Gość Modii xD
no raczej hah xx

Gość a ja wole kupe
ludzie z jednej strony lubią ładmych a z drugiej nie . bo sa zagrozeniem dla zwyklych przecietniakow ,albo wiedze ze nie maja szans

Gość imć podszywacz
to poka, nie ma co ukrywac skoro fajne :P

no nie wiem... za mloda jestem zeby to stwierdzic, jeszcze baaaardzo duzo nie wiem o zyciu ;)

Gość rada dla baa
Baaa21 - ale zes brwi powyrywała :D:D

Gość imć podszywacz
ou shit, fajne zdjecie :classic_cool:

Gość smalczykowa
To, że ktoś jest ładny, nie oznacza, ze wyglada na głupiego i pustego. Np. Halle Berry, Winona Ryder, Sharon Stone, Angelina Jolie - są pieknymi osobami, a wcale nie sprawiają przez to wrazenie tępych idiotek. Maja inteligentne spojrzenie i w życiu bym im nie przypisała małego rozumku tak o z dupy. Nie wiem, dlaczego tak wielu osobom uroda kojarzy sie od razu z bezmyslnymi idiotkami. Że co, że niby zamiast czytać lektury szkole, siedziały przed lustrem?

dobre sa :D jakbym nie wyrwala to by mi oczy zaslonily te krzaki :D:D:D

Gość imć podszywacz
pokaz wiecej zdjec :classic_cool:

Gość imć podszywacz
to zrob koniecznie ;)

Baaaaaaaa :) Ale włosy za krótkie, zapuść takie do połowy plecków ;) I w lecie załóż sukieneczke w kwiatki :) bedzie najs :D

hehehe :D wlosy mam dosyc dlugie tylko tak pocieniowane ze z przodu sa krotsze ale z tylu dlugie-za lopatki a co do sukienek- chodze w nich w lecie, ale nie w kwiatki bo takowej nie posiadam niestety ;p

Gość czasami jest łatwiej a czasami
trudniej.Fajnie jest z tym,że np nie stoi sie długo w kolejkach itp,ludzie,szczególnie faceci są chętni do pomocy,wykładowcy są mili itd.Ale mnie bardzo boli to,ze w pracy nikt mnie nie traktuje poważnie mimo że jestem dobra w tym co robię i traktują mnie trochę jak taka maskotkę,jak np są dni otwarte to wysuwaja mnie na pierwszy plan i każą sie uśmiechać :O I wydaje mi sie,że sukces osoby brzydkiej jest bardziej wartosciowy.Np bardzo mi imponuje Magda Schejbal,mimo że nie jestem jej jakąś specjalną fanką to udało jej sie zostać sławną aktorka mimo że jest brzydka.A np Żmuda-Trzebiatowska słynie tylko ze swojej urody i wszyscy wiedzą,ze nie ma talentu-dla mnie jej sława jest nic nie warta

Gość Modii xD
calkowicie sie z toba zgadzam! :)