Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i mysle siedze

Tak wygląda idealna twarz kobiety !! :)

Polecane posty

nie ma sensu wklejac fotki bo i tak o takich laskach mozna jedynie pomarzyc " nie cream taka laskę można mieć ( z ładna buzia ,zgrabną) tylko trzeba zachowac jeden podstawowy i bardzo ważny warunek którego notabene ty nie spełniasz trzeba byc mężczyzną :D w pełni słowa tego znaczenia

Gość ona8787
taka laskę można mieć ( z ładna buzia ,zgrabną) tylko trzeba zachowac jeden podstawowy i bardzo ważny warunek którego notabene ty nie spełniasz trzeba byc mężczyzną w pełni słowa tego znaczenia Regres! zakładam , ze jesteś mężczyzną i co masz taka laskę?;-)

taka laskę można mieć ( z ładna buzia ,zgrabną) tylko trzeba zachowac jeden podstawowy i bardzo ważny trzeba byc mężczyzną Lezbijki też mają fajne laski, więc widocznie nie trzeba.

Gość ona8787
no własnie , niejedna z nas lepiej wygląda bez makijazu niz czasem te kobiety z całym tym kitem na twarzy;-)

Regres! zakładam , ze jesteś mężczyzną i co masz taka laskę?" a jak myslisz? W czerwcu ślub :)

Gość ona8787
Regres , do czerwca jeszcze .... daleko;-) no to pokaz nam twarz Twojej wybranki ;-) :naczelny prześmiewco";-)

Lezbijki też mają fajne laski, więc widocznie nie trzeba" korjonos nie zachowuj sie jak cream :) rozmawiamy o normalnych relacjach partnerskich ...

no to pokaz nam twarz Twojej wybranki " po ślubie :) I tylko i wyłacznie wybrani z tego forum :)

Gość ona8787
a cóz tak dopiero po slubie?;-)czyżbyś się bał , ze twoja wybranka , pieknośc sie rozmysli? he he

a ja jestem wybrany ??? czy sie boisz bo miałes przyjechac mnie odwiedzic ale stchurzyłes :D

cream miałem ale mi sie plany zmieniły i do Poznania nie dotarłem Ale nie omieszkam cie poznać gdy nstp razem bedzie okazja w Poznań uderzyć ;) Normalne relacje partnerskie na forum kafeterii?" korek a kto ci powiedział że na kafeterii? pomarancza próbuj dalej ;) może ci sie uda ;)

Kafeteria to nie miejsce na rozmowy o normalnych relacjach partnerskich. Tu musisz być prawiczkiem, zdradzaną żoną lub kochanką, ewentualnie zauroczoną w księdzu nastolatką.

tylko przyjedz ze swoją " zoną " bo cghce sie przekonac czy jestes napinaczem internetowym czy tylko tu piszesz nie pracując

Gość ona8787
pomarancza próbuj dalej może ci sie uda to do mnie Waszmośc kierujesz swoje slowa?;-) he he czyżbym była w gronie wybranych , którzy ujrza fotke Twojej zony?

tylko przyjedz ze swoją " zoną " bo cghce sie przekonac czy jestes napinaczem internetowym czy tylko tu piszesz nie pracując" cream ale ja nie musze ci nic udawadniać:) Jesli bedzie akurat tak że będe z żoną ( może jeszcze z narzeczona) jechał to oczywistoscia jest to że bedziesz musiał postawic 2 browary :P nie jednego :D ty to jestes niedowiarek ;) czyżbym była w gronie wybranych , którzy ujrza fotke Twojej zony? " dopóki jestes pomarancza to nie masz nawet 0,0000000001 % szans na ujrzenie takiej foty ;) I nawet nie wiem jakbyś był słodka,przekonująca i obrotna :) to i tak ci sie w tym temacie nie powiedzie :)

Gość ona8787
dopóki jestes pomarancza to nie masz nawet 0,0000000001 % szans na ujrzenie takiej foty I nawet nie wiem jakbyś był słodka,przekonująca i obrotna to i tak ci sie w tym temacie nie powiedzie a Ty Regres myslisz , że zalezy mi na ujrzeniu foty Twojej przyszłej zony? ale zawsze możesz poprosic mnie o moją fotke;-) ha ha , zapewniam rzuci Cie , nie tylko na kolana;-)

a Ty moja droga uwazasz ze sie z kims jest tylko z powodu wygladu? czyli rozumiem, ze rzucilabys faceta ktorego kochasz bo znalalzby sie inny bardziej przystojny? :-O

Gość ja mam twarz idealna...:)
juz czekam na obelgi z waszej strony, ale trudno. Ja mam naprawde idealna twarz. fotki nie wkleje, bo nigdy nie wklejam w neta zadnych swoich zdjec. Tajemnica idelanej twarzy tkwi w regularnych rysach. Krotko mowiac, jesliby podzielic twarz pionowa kreska od srodka czola do srodka brody, i ta linia wychodzi dokladnie w pionie, a do tego jedna polowka jest lustrzanym odbiciem drugie, i odleglosci poszczegolnych punktow na twarzy od linii srodkowej sa identyczne, to taka twarz ma duze szanse na bycie "idealna". I moja te warunki spelnia bez jakichkolwiek ale. Wazne sa takze proporcje, czyli w miare duze oczy, ale nie wylupiaste, niewielki nos, usta. Ja mam duze oczy, maly nos i dosc duze usta. Naprawde jestem sliczna. Musicie mi i uwierzyc na slowo. A zreszta, nie musicie....co mnie to.

Gość dafff
najpiękniejsza kim kardashian

Gość do ja mam twarz idealna...:)
A powiesz mi pani "o jaka ja piękna jestem" jakim cudem to sprawdziłaś? :) Głupia jesteś jak but,a nawet gorzej. Jak przechodzona,dziurawa skarpeta z lewej nogi:o

Gość Kremówaaaaa:)
ja tez mam idealna twarz... duże ciemnoniebieskie oczy , regularne rysy twarzy , b.gęste włosy , proporcjonalne czolo ,brode i kosci policzkowe, duże ''puszyste'' usta , ciemne brwi i rzesy :)

Gość kim kardashian TO TA
Z SZAFA ZAMIAST DUPY? tak wy wszystkie jestescie śliczne:o tylko dlaczego tyle pasztetów na ulicy?

Gość do ja mam twarz idealna...:)
I skromności też wam nie brakuje...

Gość to dawać
"piękności" te wasze foty idealnych twarzy :o

Gość ja mam twarz idealna...:)
hahaha!!! spodziewalam sie takich komentarzy :) Jak to sprawdzilam? Od kiedy pamietam, zawsze podobalam sie facetom. wiedzialam ze buzke mam niezla, nie trzeba zadnych specjalnych pomiarow zeby to samemu ocenic. Zawsze zbieralam duzo komplementow. Kiedys wpadla mi w rece strona na ktorej ktos opisywal, na jakiej podstawie ludzie oceniaja innych jako atrakcyjnych, i tam tez byly podane kryteria oceny odnosnie twarzy. Z ciekawosci sprawdzilam swoja twarz, a nawet dokonalam dokladnych pomiarow, no i u mnie wszystko jest regularne co do milimetra, doslownie. Nie zalezy mi na tym, zeby cie obrazac, ale to, ze posadzasz kogos o glupote, wylacznie z tego powodu, ze ten ktos ma swiadomosc swoich mocnych punktow i wypowiada sie o tym na forum dotyczacym wlasnie takiego tematu, swiadczy wylacznie o twojej wlasnej ciasnocie umyslowej.....