Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i mysle siedze

Tak wygląda idealna twarz kobiety !! :)

Polecane posty

Gość olaboga bez boga
ja mam twarz idealna...:) juz czekam na obelgi z waszej strony , ale trudno. Ja mam naprawde idealna twarz. fotki nie wkleje, bo nigdy nie wklejam w neta zadnych swoich zdjec. Tajemnica idelanej twarzy tkwi w regularnych rysach. Krotko mowiac, jesliby podzielic twarz pionowa kreska od srodka czola do srodka brody, i ta linia wychodzi dokladnie w pionie, a do tego jedna polowka jest lustrzanym odbiciem drugie, i odleglosci poszczegolnych punktow na twarzy od linii srodkowej sa identyczne, to taka twarz ma duze szanse na bycie "idealna". I moja te warunki spelnia bez jakichkolwiek ale. Wazne sa takze proporcje, czyli w miare duze oczy, ale nie wylupiaste, niewielki nos, usta. Ja mam duze oczy, maly nos i dosc duze usta. Naprawde jestem sliczna. Musicie mi i uwierzyc na slowo. A zreszta, nie musicie....co mnie to. " tak samico juz twoje idealy widzial tu kazdy

Gość ja mam twarz idealna...:)
ten topik nie dotyczy skromnosci czy jej braku, tylko twarzy idealnej. Twarz idealna, to nie taka, ktora sie wszystkim podoba, bo taka twarz nie sposob znalezc. Twarz idealna, to taka, ktora podlega pewnym obiektywnym kryteriom, a te kryteria opieraja sie na wymiarach, a zatem sa wymierne czytaj - obiektywne. Osoba ktora ma piekne oczy, usta, nos czy cokolwiek, jesli ma nieregularne rysy, nie bedzie uchodzila za idealna. Z drugiej strony, wystarczy wziasc niezbyt piekne oczy, usta czy nos, ustawic je w rownych odleglosciach od osi twarzy, to taka twarz automatycznie wydaje sie byc idealna. Temu, kto cokolwiek wie na ten temat nie trzeba tlumaczyc zreszta. Byla tez masa badan na ten temat. Polecam wiec popracowac troche nad wlasna samoocena, bo to troche nieladnie tak sie zalewac zolcia, tylko dlatego ze komus innemu sie udalo.....

Gość to dawać
Pewnie:)

Gość ah te skormne kobiety:)
Kiedys wpadla mi w rece strona na ktorej ktos opisywal, na jakiej podstawie ludzie oceniaja innych jako atrakcyjnych, i tam tez byly podane kryteria oceny odnosnie twarzy. Z ciekawosci sprawdzilam swoja twarz, a nawet dokonalam dokladnych pomiarow, no i u mnie wszystko jest regularne co do milimetra, doslownie. Dawno się tak nie uśmiałem:):):):) :classic_cool:

Gość to dawać
ja mam twarz idealna...:) Ty się coś bardzo naprodukować na swoja obrona ;)

Polecam wiec popracowac troche nad wlasna samoocena, bo to troche nieladnie tak sie zalewac zolcia, tylko dlatego ze komus innemu sie udalo..... Jeszcze bardziej jebnięte :) Zaraz z fotela spadnę:o

naprawde zabawne jest to naburmuszenie niektorych na tym topiku :) Swoja droga, to ciekawe, ze jesli pada pytanie o twarz modelki ze zdjecia, ludzie bardziej sa sklonni przyznac jej urode. Natomiast jesli ktos sie pozytywnie wypowiada o swoich wlasnych walorach, nagle u innych budzi sie oburzenie, zaczynaja sie docinki itd. Szkoda tylko, ze niektorzy zapominaja o tym, ze te modelki ze zdjec, dlatego pokazuja sie publicznie, ze same bardzo wysoko oceniaja swoja wlasna urode. A tak na marginesie, dla tych co nie rozumieja o co chodzi, to spojrzcie na twarz tego pana w lewym gornym rogu okna kafeterii, bo chodzi dokladnie o to.

Kochana ale nikt temu nie przeczy:)Tylko,że każdemu przydaje się odrobina samokrytycyzmu:) A z doświadczenia wiem,że takie co to wiecznie jaszczą jakie są piękne,są największymi pasztetami:) Pozwól nam ocenić własna urodę-zobaczymy czy tak wszystkich powalisz:)

alez skad to oburzenie? Gdybym napisala ze mam piekne wlosy, to tez byscie sie tak jezyli dla zasady? Przeciez nie wiecie jak jest naprawde, byc moze gdybym wkleila fotke, to sami przyznalibyscie ze mam racje. A tak, dla zasady, i z zawisci chyba od razu negacja, bez sprawdzenia nawet...Ale to juz nie moj problem. Ja i tak mam twarz idealna :) i nie mam takze oporow zeby przyznac to innym, jesli tak faktycznie jest. Pozdrawiam cieplo wszystkich zgorzknialych zazdrosnikow :)

No brak słów:) A tak poza tym. naucz się pisać piękności ty nasza:) Urodę to może i faktycznie masz(w co wątpię) za to rozumku troszkę brakuje:) Na szczęście moja kobieta nie jest jak ty i ma i rozum i urodę:)

i ja słoneczko nie mam ci czego zazdrościć:) Będąc mężczyzną raczej nie śpieszno mi do twarzy kobiety:) Pozdrawiam:) Idź się poprzeglądać w lusterku;)

"Kochana ale nikt temu nie przeczy Tylko,że każdemu przydaje się odrobina samokrytycyzmu A z doświadczenia wiem,że takie co to wiecznie jaszczą jakie są piękne,są największymi pasztetami" Samokrytycyzm to jedno, ja jestem krytyczna wobec samej siebie, ale wymiary twarzy mam idealne, obiektywie - zmierzylam, taka jak juz pisalam, wiec tutaj, chocbym nawet chciala, nie moge sobie odmowic. Liczby mowia same za siebie. A co do wiecznego "jaszczenia" nad wlasna uroda, to ja nie naleze do osob, ktore spedzaja godziny wzdychajac do wlasnego odbicia przed lustrem. Wypowiedzialam sie w tym konkretnym topiku, bo dotyczy twarzy idealnej, czyli takiej jakiej sama jestem posiadaczka. A teraz spadam. Ide na zakupy i przy okazji poswiece tez moja piekna buzka :)

Do "ah te skormne kobiety:)" : nie masz podstaw zeby watpic w to co napisalam, tak samo jak nie musisz temu wierzyc, bo nie widzialas zdjecia. A pisze "nie widzialas", bo jakos nie moge oprzec sie wrazeniu ze jestes kobieta....:) pozdrawiam.

a nawet gdybys jednak byla mezczyzna, to kryteria twarzy idealnej dotycza w takim samym stopniu kobiet jak i mezczyzn.

No skoro tak myślisz to twoja sprawa:) Przeczytaj co znaczy obiektywnie:) Właśnie dlatego mam podstawy wątpić:) Tak poza tym. nietrudno teraz o takie puste panny jak ty. Biedactwo ty moje:)

Tak wygląda idealna twarz kobiety !! :) Czyżbyś nie odczytała czego dotyczy ten topik?:)

"ah te skormne kobiety:)" "... A tak poza tym. naucz się pisać piękności ty nasza Urodę to może i faktycznie masz(w co wątpię) za to rozumku troszkę brakuje" twoja ocena moich mozliwosci intelektualnych, szczegolnie mocno przemawia do mnie jesli wezme pod uwage twoj nick (2 bledy w czterowyrazowej konstrukcji) w zestawieniu z twoim "naucz sie pisac" :) Dalszy komentarz chyba nie bedzie potrzebny.....

Gość śmieszne te wasze licytacje
kto bardziej idealny co to ma do rzeczy ze ktos ci sie podoba jak ty jemu zupełnie nie hehe :P poza tym nie dyskutuje się o gustach ... dla siebie ja jestem najpiękniejsza i to jest dla mnie istotne w dziewczynach poki co nie gustuje :D a autor niech nie narzuca swojego ideału kobiety innym bo każdemu może sie podobać co chce dla mnie ta miranda kerr ma nudnie piękną twarz nic interesującego szybko znudziłoby mi się patrzenie na nią

moja droga mozesz miec bardzo aldna twarz ktora jest w typ typowym kanonie piekna regularne rysy twarzy, ladne oczy, cera itd ale gusta sa rozne i uwierz mi ze nie kazdy uzna twoja twarz za idealna przykladowo np nicole kidman jest przez wiele ludzi uwazana za piekna a znam paru facetow ktorzy mowili mi ze jest blada, calkiem nie pociagajaca itd wiec sama widzisz ja tam Ci wierze, ze jestes bardzo ladna ale nie ma tak ze zachwycisz kazdego:)

Gość śmieszne te wasze licytacje
nie rozumiem czemu psuje wam humor fakt ze ktoś uważany jest za osobę z idealną urodą ? przecież taka dziewczyna poza tym ze urodę może wykorzystać zawodowo i to jest niewątpliwie plus choć tez nie zawsze zależy w jakim chce zawodzie pracować a w życiu prywatnym i tak jeśli będzie tradycjonalistką to może uszczęśliwić jednego faceta więc raczej lodzika nie zrobi twojemu facetowi nie ma być o co zazdrosną nawet jeśli jest jej cichym wielbicielem ... choć pod jej zdjęcie twój facet może sobie zrobić sam dobrze albo kochając się z tobą wyobrażać sobie ze jest z nią :D :P

do Tamari: Ale ja to wlasnie napisalam. Piszac o idealnej twarzy, mialam na mysli te wlasnie kryteria obiektywne, czyli regularnosc, a to nie podlega gustom, tylko mozna to po prostu zmierzyc. I taka idealna twarz nie musi sie wcale wszystkim podobac, o czym tez pisalam, ale w dalszym ciagu jest idealna. Mi sie akurat udalo, bo ta regularnosc duzo daje sama w sobie, a do tego moja twarz podoba sie innym. A najwazniejsze ze podoba sie tym co trzeba, i to wystarczy.

nie jestem narcyzem, ale mam idealna twarz :)

aha, tak dla wyjasnienia, chociaz wierze ze dla wiekszosci jest to oczywiste: idealny nie rowna sie ladny. Pojecie "idealu" jest obiektywne, a "ladny" dotyczny oceny subiektywnej. Moja twarz jest wiec idealna, a wedlug wielu osob takze ladna i wielu sie podoba, mnie takze, na szczescie. Nic a nic bym w niej nie zmienila.

do Creama: nie pokaze, bo nigdy tego nie robie w necie. Zreszta nie zalezalo mi na tym, zeby kogokolwiek tu do moich racji przekonywac. W zasadzie to juz od mojej drugiej wypowiedzi, bawi mnie wylacznie akademicka dyskusja nad pojeciem "idealny" a nie obrona mojej buzki. Chociaz wiem, ze dyskusja z niektorymi wypowiadajacymi sie tutaj jest zupelnie bezcelowa, bo maja powazne braki w rozumowaniu i myla pojecia. Troche nudno wiec, ale troche sie przynajmniej rozerwalam tego pieknego, zimowego popoludnia :)

Jestem kobietą i uważam, że ładną twarz mają m.in. Natalie Portman, Keira Knightly, Olivia Widle, Nina Dobrev, Kasia Glinka, Żmuda, Dereszowska, Karolina Gruszka kiedyś wydawała mi się ładna, ale ostatnio jakby przygasła, Scarlett Johansson, Rachel Weisz i nie można zapomnieć o Angelinie Jolie.