Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

psotka24

bardzo wczesne objawy ciąży - nie chcianej ciąży !!!!

Polecane posty

Gość trzeba bylo
sie zabezpieczyc a nie teraz poniesiesz tego konsekwencje a poza tym wmawiasz sobie ciąze to nie sa zadne objawy ciązy jesli juz jestes nieodpowiedzialna osoba i niedojrzala

Gość wolne forum
i kazdy ma prawo napisac tu co mysli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A dodam jeszcze, że zdaję sobie sprawę z konsekwencji - a przyznam wam rację, że w tym momencie nie myślałam o tym .... Nie jestem chodzącym ideałem i czasem każdy może poddać się emocjom !!! Wiem, że powinnam o tym pomyslec wczesniej - ale nie chodzi mi tu o matkowanie i pisanie mi tu rzeczy typu - " Co ty sobie myslałas", " Jestes nie odpowiedzialna" - bo to to ja wiem ... Zbłądziłam w pewnym momencie w moim życiu, pierwszy i ostatni raz !!! A co do czyjegos komentarza - "Czy poddam się aborcji jeśli jestem w ciąży?" odpowiem, że jeśli faktycznie jestem, a tatus postąpi tak jak sobie mogę przypszczać - to oczywiście, że tak !!!! Nie mam zamiaru zmarnowac sobie całego życia przez jeden głupi błąd !!!! I od razu powiem nie wypisujcie mi tu że jestem morderczynią i że mogłam się zabezpieczyć !!!! Bo juz widzę jak wy lecicie do apteki po gumki gdy facet zacznie sie do was dobierać ;) Nie biore tabletek bo nie było takiej potrzeby ... od niedługiego czasu z ta osobą się spotykałam i do tego bardzo rzadko - wyszło jak wyszło !!! Nie będę sie karcić teraz za to co było - moge tylko wyciągnąć wnioski ze swojego zachowania ( nie martwcie się bo na pewno to zrobię ! ) i mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze ;) A ja przypomnę, że chciałam się dowiedzieć jak wy dowiedzieliście się, że będziecie matkami i czy miałyście jakieś podejrzenia - nie chciałam czytać porad co do mojego zachowania !!!!!!!!!! Bo temat jest widoczny ;)

Gość nudne
twoja objawy nie swiadcza o zadnej ciązy jezeli juz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

psotko droga ja od 3 dni wiem, że jestem w ciąży, więc mogę Ci powiedzieć, że przed spodziewaną @ nie ma mowy o zmęczeniu czy innych powszechnie rozpisanych objawach ciąży! Objawy są tożsame z miesiączkowymi, więc musisz poczekać. jedyny objaw: tydzień po zapłodnieniu tak mnie zakuło w podbrzuszu (pewnie jajnik, albo zagnieżdżenie), że zobaczyłam gwiazdy - ból trwający 3xpo30sec w moim przypadku, a nie porównywalny z bólem miesiączkowym w żadnej mierze co do testu: w dniu spodziewanej @ wyszedł negatywny, dopiero trzy dni po wieczorem wyszedł pozytywny, teraz mam wzdęcia ;)

Gość ffyvhgjhbvnjhgf
Super... nie polecisz do apteki jak facet sie zaczyna do Ciebie dobierać... sorry ale szczerze Ci współczuje- mój facet sam by się zastanowił w takiej sytuacji i zadbał o zabezpieczenie... a po co idziesz do łóżka z kimś kto Cie ma w d**???... jeśli okaże się, że nie jesteś w ciąży- kopnij faceta w (wiadomo gdzie) i znajdź sobie takiego, który Cię będzie szanował i do czasu kiedy bedziecie chcieli mieć dzieci zabezpieczaj sie. A jesli okaze sie ze jesteś w ciąży to zanim pójdziesz na zabieg poczytaj sobie co czują kobiety po aborcji i zastanów się czy na prawde warto... jest wiele kobiet ktore chciały usunąc ciąże a teraz są szczęsliwymi matkami. Szanuj sie kobieto, bo jeśli sama nie bedziesz tego robić to inni też nie bedą Cie szanować.

Gość ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
kurcze, dziewczyny nie pyta o rady jak żyć....

Gość ffyvhgjhbvnjhgf
taaaa z za kilka miesiecy bedzie pytac o to samo, chce byc z tym facetem to ok, ale niech sie zabezpiecza a nie potem w razie czego zabieg- i nie życze jej źle, ale nikt jej nie zagwarantuje ze po nim bedzie ok. Bo moze sobie zniszczyć cale życie. dlatego zycze tej upragnionej jedej kreski na tescie i wiecej rozsadku poźniej

Gość Alka-Smok
Witaj, ja właśnie też czekam na @. Pękła nam prezerwatywa w samym środku cyklu. Nie powiem, że mi się świat zawali, jeśli okaże się, że to ciąża, ale na pewno teraz bym sobie jej nie życzyła. Rozumiam doskonale, co teraz czujesz a niestety kobiety, które się usilnie starają o dziecko nie są w stanie pojąć takich uczuc, zresztą w sumie vice versa z mojej stronie. Trzymam kciuki za nas obie, zeby było ok.

Gość Alka-Smok
Nadal się u Ciebie nie wyjaśniło?

mam prośbę a czy mogły byście wejść na mój topik czy to jest wogóle możliwe.Chcę tylko jeszcze powiedzieć niestety na świecie nie ma ludzi idealnych każdy z nas popełnia błędy.do autorki-będzie ok