Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Garden_of_heathen_

Totalny lęk przed bliskością :(

Polecane posty

Gość Garden_of_heathen_

Wstydzę się okazywać innym ludziom uczucia, mam problem z prztuleniem drugiego człowieka, nawet podanie komuś ręki to dla mnie nie lada wyzwanie. Oczywiście nigdy nie miałam chłopaka ani nic z tych rzeczy, bo zawsze mam problem, żeby komuś powiedzieć o swoich uczuciach. Dodam, że mam 22 lata...

Gość Garden_of_heathen_
Bardzo proszę o radę, jak się przełamać ? Taka wstydliwa jestem...

Gość widocznie jeszcze nigdy
na nikim ci naprawde nie zależałomjak tak będzie to problem sam zniknie

Gość Garden_of_heathen_
Byłam już dwa razy zakochana na zabój, ale oczywiście nigdy nie dałam do zrozumienia żadnemu z tych chłopaków, że mi zależy. Zbyt nieśmiała jestem w tych sprawach.

Kochana zoabczysz ze to sie zmieni jak znajdziesz osobe na ktorej ci naprawde zalezy i bez ktroej nie mozesz zyc...a to ze masz lek to uwierz mi ze nie tylko ty:) nie martw sie minie to

Gość Garden_of_heathen_
Widzisz, to wygląda tak, że od paru miesięcy jestem zakochana bez pamięci w pewnym chłopaku, który ze mną studiuje, udało nam się zakumplować, ale jak przyjdzie co do czego, to wieje chłodem. On też jest taki powściągliwy, tak jakby miał jakąś traumę, no i boję się być nachalna.

hej:) Zechcij sie odezwac na maila, pogadamy na gadu czy cos...:) mam podobny problem... moze cos sobie nawzajem doradzimy. noswtrawie@op.pl