Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosiezwamistalo

oblana obrona

Polecane posty

Gość cosiezwamistalo

Witam, broniłam się w środę drugi raz i oblali mnie :(:(:(:(:( wie ktoś może co w takiej sytuacji mam zrobić ?

Gość badz przyjaciolka przyjaciolki
mgr ??

Gość cosiezwamistalo
nie

Gość cosiezwamistalo
miałam problemy z promotorką i to wielkie problemy... dostsłam takie pytania od recenzenta, że nie wiemdziłam czy śmiać sie czy płakać (pytania układała moja promotorka)

Gość maturks4
Oblać obronę to trzeba umieć!

Gość o la boga...
wiesz co, jeszcze nie słyszałam żeby ktoś nie obronił, a ty już 2 razy, to nie najlepiej świadczy o tobie, zapytaj na swojej uczelni zamiast tu pytać

Gość cosiezwamistalo
chodziło o leasing finansowy i operacyjny, ona twoierdziła, że w operacyjnym nie ma mozliwości wykupu przedmiotu ja jej mówiłam, że jest poszłam do innego wykładowcy co mi to potwredził i ona sie strasznie wsciekła ;/

Gość była stażowiczka
pewnie nie będzie to dla Ciebie pocieszeniem, ale pierwszy raz słysze o oblaniu lic. bądź inż. bo napisałaś, że nie mgr Pracowałam w dziekanacie i nie powiem, było dużo 3 z obrony ale oblanego nie widziałam...

Gość cosiezwamistalo
naplułam na jej torbę i powiedziałam, żeby się waliła, wkurzyła się tym ipowiedziała, że mam przerypane

Gość brunatnystorczyk
współczuję ci :( ale nie poddawaj się, nie możesz dać wygrać nawiedzonej babie! może napisz jakieś odwołanie? albo zgłoś sprawę do rektora? na pociechę ci powiem że też miałam przekichane z moim promotorem, uwziął się na mnie skurczybyk. nie podobał mu się mój temat pracy i robił wszystko żeby mi utrudnić życie. pytania na obronę mi zaserwował takie, że siedziałam tydzień w książkach by je opracować! a wcześniej przez tydzień poszukiwałam potrzebnych książek, bo były niedostępne... potem mi 3 razy przesuwał termin obrony, ale w końcu się udało. pierdziele fakt, że ocenę mam kiepską, grunt że mgr jest i już więcej tego ciula nie muszę oglądać!

Gość ja wiem, ja wiem
sądzę, że powinnaś iść osobiście do rektora i powiedzieć o swojej sytuacji, może na na nią wpłynie, może też jest możliwe przenieść gdzieś egzamin, oczywiście za opłatą, inny promotor przeczyta pracę i itd, zapytaj na uczelni o możliwości, przeczytaj też regulamin twoich studiów, tam zwykle są takie rzeczy

Gość cosiezwamistalo
właśnie czytałam regulamin i nic tam nie ma ;/